Rodius almayı düşünüyorum fakat bazı kararsızlıklarım var. ankara bayisinde test sürüşü yaptım genel olarak beğendiğim bir araç düşündüğüm modeli 4x4 platinum otomatik modeli. daha önce başka bir şehirde rodius inceleme fırsatım oldu fakat test aracı yoktu gerekli bilgileri aldım ve aksesuar için bana bir katalog gösterdiler katalogta yan basamaktan tutun mesafe göstergeli park sensörü dokunmatik ekranlı navigasyonlu cd çalar geri görüş kamerası kafalık monitörü paspas vs gibi tüm aksesuarlar vardı. dokunmatik ekranı sorduğumda jvc marka takıldığını ve kafalıklara monte edilerek bir hafta içinde gönderildiği söylendi diğer aksesuarlarda benzer zamanda geliyordu tabi test aracı olmadığı için test edemedim. Ankaraya geldikten sonra buradaki bayiye gittim test ettim gelelim kafamı karıştıran noktalara. buradaki bayiye aracımı takasa vererek üstünü bir miktar peşin yada kalanı kredi konusunda görüştük fakat sıfır faizli kredi 20 bin lira 20 aydı ben yine 20 ay sıfır faiz olarak miktarın biraz yüksek olmasını istedim olamayacağı söylendi faiz olarakta 48 ay için baya bir miktar fark ediyordu bu durum biraz ertelemeye sebep oldu. Diğer konu aksesuar konusu Ankara bayisi pek bir aksesuar olmadığını hediye ettikleri park sensörünün bile sadece sesli olduğunu mesafe göstermediğini söyledi dokunmatik ekran için dışarıyla anlaşmaları olduğunu basamak vs gibi aksesuarların olmadığını aksesuar kataloğu olmadığını söyledi. diğer şehirde olan aksesuar kataloğu burada neden bulunmuyor ayrıca yine diğer şehirde serviste satılıp monte edilen ekran neden dışarıda bir yerde yapılıyor sonuçta ikiside ymy bayisi. son olarakta aracı bir sene sonra satsam ne olur dedim 126 bin olan aracı 90 bin gibi alırız dendi bir yılda bu kadar kayıp normal midir. benim en az 9-10 yıl kullanacağımı düşünürsek 10 yıl sonra yok pahasına mı gidecek. bu düşünceler doğrultusunda aracı almalı mıyım ne önerirsiniz