Rexton'u Satsam Range Rover'mı Alsam.

SsTeam

Yönetici
Arkadaşlar ilerki yıllarda aracimi satsam 2.el range rover alsam ne dersin akıllıca bir hareketmi olur yoksa riskli bir kumarmi olur.

RANGE ROVER 3.0 TDV6 VOQUE..135000 KM..EMSALSİZ TEMİZLİKTE.

SsTeam

Yönetici
Cevap: Rexton mu Satsam bundan alsam nedersiniz.

Evoque basik ve kucuk bur arac rabge rovera göre

GT-N8000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SsTeam

Yönetici

Orjinal airmatic ozelligi ver arac kendini otomatik okarak yukseltiyor ve alcaltiyor

F

falken34

hahahahah :D al al ismail abi...yakışır sana....:D

senin gibi adamlar olmasa land rover servisleri nereden para kazanacak? :cool:

şaka bi yana garantisi biten lüx suvlar pimi çekilmiş el bombası gibidir...kimin elinde patlayacağı belli olmaz....:confused:
hele ki heryeri elektronik olan range roverden bahsediyoruz...
ben olsam rextonu verip range rover almam..alana da mani olmam...
rextondan sonra bineceğim araç vx200'dür(kısmetse inşallah :)

SsTeam

Yönetici

Kenancim cehaletimize ver bilmedigimden soruyorum ama sen vx200 diyorsan bende ondan alirim senin izinden gidiyorum abimsin öptüm :)

F

falken34

ismail abi range roveri bende severim ama p38 serisinden ssonra range rover artık tamamen asfalt aracı oldu...
hele ki herşeyi elektronik oldu...bozulması ufacık bir su damlasına bakar...

2.el arazi aracı alınacaksa japon aracları tercih edilmeli..mesela bende bu aralar kafayı fj cruiserle bozdum :D
vergisi az olsa dakka düşünmicem alıcam..yıllık vergisi 6000tl..
2007 Toyota FJ Cruiser FJ40 127.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 157900129

bu aracı alıp bu şekilde yapıcam:

korandosports

Moderator

Gerçekten çok iyi bir araç yanlız sadece japonya pazarına değilmi

SsTeam

Yönetici

muhteşem bir arabaymış bundan sonrakı araçlarımız japon olucak sanırım :)

SsTeam

Yönetici

ismail yakışır , senin aracı kaça değerlendiriyorlar? bu arada arkadaşımda 2008 modeli var şaka yapmıyorum dağa bile çıktık. şase olarak rextonile aynı bildiğim kadarı ile ama konfor elektronik ve diğer detayları rextonla kıyaslanmaz. abim için sıfırını sorduk 245 bin euro :) arkadaşa aldığımızda ciddi kısmetti 127 bin tl ye aldık sıfır hata 60 bin km idi.
şimdi arazide yapayım dersen tavsiyelerime gelecek: pathfinder - pajero3.2 ben allah nasip ederse şu dava bitsin paramda yeterse bitane temiz bulursam satın almayı planlıyorum. ama daha çok zaman var sanırım.. yada küçük bir arazi aracı eski model belki klasik!? weelys gibi..

SsTeam

Yönetici

ismail yakışır , senin aracı kaça değerlendiriyorlar? bu arada arkadaşımda 2008 modeli var şaka yapmıyorum dağa bile çıktık. şase olarak rextonile aynı bildiğim kadarı ile ama konfor elektronik ve diğer detayları rextonla kıyaslanmaz. abim için sıfırını sorduk 245 bin euro :) arkadaşa aldığımızda ciddi kısmetti 127 bin tl ye aldık sıfır hata 60 bin km idi.
şimdi arazide yapayım dersen tavsiyelerime gelecek: pathfinder - pajero3.2 ben allah nasip ederse şu dava bitsin paramda yeterse bitane temiz bulursam satın almayı planlıyorum. ama daha çok zaman var sanırım.. yada küçük bir arazi aracı eski model belki klasik!? weelys gibi..

Şu an aracı satmayı düşünmüyorum ama daha kredisi var 3 sene şimdide piyasa araştırması yapıp bilgimi güncelliyorum arkadaşında hangi araç var onu anlayamadım toyota mı range mi.

V

vedaterdönmez

Güzelmiş

O

orçun81

Bende de hep pajero 2.8 dizel hayranlığı var.
Ya da bir gömlek daha üste cikarsam yapılı bir Rubicon Dizel 10 numara olur bence

SsTeam

Yönetici

ismail abi range roveri bende severim ama p38 serisinden ssonra range rover artık tamamen asfalt aracı oldu...
hele ki herşeyi elektronik oldu...bozulması ufacık bir su damlasına bakar...

2.el arazi aracı alınacaksa japon aracları tercih edilmeli..mesela bende bu aralar kafayı fj cruiserle bozdum :D
vergisi az olsa dakka düşünmicem alıcam..yıllık vergisi 6000tl..
2007 Toyota FJ Cruiser FJ40 127.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 157900129

bu aracı alıp bu şekilde yapıcam:

bunları çoooook beğeniyorum ama sıfır satışı ülkemizde yok. özel siparişle getiriliyor o da acaip fahiş..

cavdare

Moderator

Mutluluk kanaattedir. Olana kanaat edin. Nimet şükür görmezse gider. Olana şükredin. Türkiye şartları düşünülürse bizim araçlar iyi. Hem yakın gelecekte elektrikli araçlar yaygınlaşacak, onlardan alırız.