Rexton Xenon Montajı

• Konbuyu başlatan vedaterdönmez
  • Başlangıç tarihi

ali

Moderator
Cevap: Rexton Xenon montajı

Hayırlı olsun. Peki bunlar muayeneden geçiyor mu?
Bildiğim kadarıyla otomatik far yükseklik ayarlayıcısı olmayan zenon farlar muayene de ağır kusur alıyor.

V

vedaterdönmez

Bildiğim kadarıyla otomatik far yükseklik ayarlayıcısı olmayan zenon farlar muayene de ağır kusur alıyor.

Far yıkama olmazsa muayeneden geçmiyor benimde bildiğim neyse muayene zamanı çıkarırım :)

V

vedaterdönmez

Far yıkama olmazsa muayeneden geçmiyor benimde bildiğim neyse muayene zamanı çıkarırım :)

F

falken34

fena duruyor vedat abi :D
ama ben fazla beyaz farı sevmiyorum yaw...

SsTeam

Yönetici

vedat abi bi-xenon takrıcaktın ne oldu senden haber bekliyorum bende taktırıcam.

V

vedaterdönmez

Arabayi bırakmam gerekiyor gün boyu ,ondan birakamadim ama bir iki gün içinde yaptiricam hafta sonu Ankara'da isim var gitmeden yaptirayim diyorum

muayenede yıkıma yok diye hafif kusurlu saydılar. ancak zenon far motorlu değil diye ağır kusur saydılar ve kaldım. sonra farın lambasını değiştirerek geçtim. şunu anlatmakta fayda var. muayenede yetkili şahıs bana " eğer ki ön konsoldaki far alçaltma yükseltme olmasa idi, sadece far yıkama olmadığından hafif kusur ile geçerdiniz" diye bir şey söyledi...

Hayırlı olsun Vedat Abi çok yakışmış:rolleyes:, Bende motosiklet için spariş verdim aliexpress.com dan 2.5 inç biraz küçük gibi geldi,
elimdekini satıp 3.0 inç mencekli bi-xenon spariş vericem.

camouflage

Moderator

Bende far yükseklik ayarı var, ama ben yinede muayeneye giderken sarı ampulerle oto elektrikçide değiştirerek gittim.
Muayene sonunda bu sefer kendm taktım :)