Rexton W'mu Toyota Fortuner'mi

bariskonor

Moderator
Cevap: SsangYong Rexton vs Toyota Fortuner 4WD auto

Ben daha önce izlemiştim. Tam bir tavsiye yok. Doğal olarak ortaya şerbet var. Ama benim anladığım Toyotayı biraz daha dizayn olarak beğenmişler.

SsTeam

Yönetici

rexton daha yakışılı sanki ama toyota kalitesi ve donanımı bambaşka.. rexton u doldurmaları lazım , sadece araç için değil araca bakım yapan ustalar vs. de teknik açıdan. yoksa aracı doldur ama teknik verileri , problem aamasında sıkıntıları çözecek kişi olmadıktan sonra bununda bir anlamı yok.

bariskonor

Moderator

rexton daha yakışılı sanki ama toyota kalitesi ve donanımı bambaşka.. rexton u doldurmaları lazım , sadece araç için değil araca bakım yapan ustalar vs. de teknik açıdan. yoksa aracı doldur ama teknik verileri , problem aamasında sıkıntıları çözecek kişi olmadıktan sonra bununda bir anlamı yok.

Aynen katılıyorum. Bir şeyin sorumluluğu üretimle başlamaz. Tüketim ile başlar. İsterse maksimum donanımı 20000TLlik araçlarla versin. Sonrasında arkasında olamayacaksa, sattığı araçtan kendisi de bihaber olacaksa, yani sattıktan sonra müşterisini yarı yolda bırakacaksa zaten batmaktan başka şansı yok. Müşteri de enayi değil. Bir kere avlanır sonra akıllanır.
Benim arkadaşımın aracını 1.5 yıl sonra hatalı motor olduğu için geri aldı Toyota. Yeni kasa Auris verdi az bir kasa farkı ile. Eğer kasa değişmeseydi onu da yapmayacağını beyan etti. Eh şimdi bu güven varken başka aracı ne kadar düşünürsün.

cavdare

Moderator

bence araç karşılaştırmalarını yapacak kişi iki aracıda en azında 1-2 sene kullanmış olmalı...
yoksa oturduğu yerden hikaye yazıyorlar...çok iyi markaların bile sorunlu modelleri olabilir, ayrıca marka değerlendirme yaparken insanı etkiliyor.,, denemesi bedava arkadşlarınız arasında ssangyongu ve toyotayı veya amarok u kıyaslattırın, hiç ssangyong kullanmamış adamlar nasıda değerlendirme yapıyor, adam ne actyonsport kullanmış nede amarok ama kıyaslamaya gelince döktürüyor...
teknik özellikler üstünden yapılacak karşılaştırmalarda çok tutarlı olmayabiliyor..en iyisi ikisinede binip eksilerini artılarını ortaya koymak,,

bundan sonraki seçeceğim markalardan biride toyota. hatta usa den bir araç getirtmeyi düşünüyorum , ama detay , kanun mevzuat ne diyor bilemiyorum
http://www.carscoops.com/2013/08/2014-will-be-final-model-year-for.html

yada

Jeep Cherokee 2.0 170hp 9ATX Longitude AWD Dizel170152.825 TL159.615 TL+2.420 TL

İstediğiniz Toyota modelini acente değilde lüks araç satan galeriler getirebilir bence S&s motors fly motors gibi Toyota Türkiye uğraşmaz bence.

SsTeam

Yönetici

mesut bey yok ben kendim getireceğim , mevzuatlara bakıyorum , bu şekilde nerden baksanız %15-%25 arasında daha ucuz olacak gibi mevcut durumdaki verilere göre..

mesut bey yok ben kendim getireceğim , mevzuatlara bakıyorum , bu şekilde nerden baksanız %15-%25 arasında daha ucuz olacak gibi mevcut durumdaki verilere göre..

Abi diyeceğim ama rahatsız olmazsınız inşallah. Valla abi ben pek anlamam araştırmadım tabi keni getirtme imkanınız varsa elbet ucuz olacaktır galeri bi de kar Payı alacak haklı olarak.

SsTeam

Yönetici

Abi diyeceğim ama rahatsız olmazsınız inşallah. Valla abi ben pek anlamam araştırmadım tabi keni getirtme imkanınız varsa elbet ucuz olacaktır galeri bi de kar Payı alacak haklı olarak.

rica ederim mesut , rahatsız olmam memnun olurum. mevzuatları kontorl ediyorum , gemi yolu ile gelecek ancak sigorta ve diğer işlemleri düşündürüyor. gümrükten geçebilmesi için karaylları uyumluluk belgesi vs. lazım. eğer bunu getirteceğim araç için Türkiye deki distrb.tden alacak olursam masraflar tepe taklak aşağı doğru inebiliyor. bakacağız hayırlısı olursa getirteeğim , hatta uzun yıllar önce usa den getirtmeyi denediğim RAM2500 dodge aracı bile düşünebilirim , 3.000 cc dizel için. araç bir başka güzel...

http://www.ramtrucks.com/en/lineup/?app=bmo&

https://www.google.com.tr/search?q=...niv&sa=X&ei=OAHgVKTxD8n-UreOgJgJ&ved=0CCgQsAQ

http://www.ebay.com/bhp/dodge-ram-2500-diesel-4x4

Hakkında Hayırlısı olur inşallah abi gönlüne göre bi araç alırsın inşallah

SsTeam

Yönetici
teşekkürler mesut , allah gönlüme göre binek aracımı verdi , hayırlısı , sıra 4*4 te.. bunuda bir halledebilirsem çok mutlu olacağım.

O

orçun81

Valla bu aralar insanlar Gürcistan dan araç almaya basladilar. Trafikte gözüme takilmaya başladı. Duyduğum kadarıyla 100 bin tl lik araç max 20 bin tl imiş.

SsTeam

Yönetici
Aynen Orçun Abi,

Bügünkü muhabettede bu mevzu da geçti genel olarak bu konuda istişare yepmak gerekiyor.

SsTeam

Yönetici
Valla bu aralar insanlar Gürcistan dan araç almaya basladilar. Trafikte gözüme takilmaya başladı. Duyduğum kadarıyla 100 bin tl lik araç max 20 bin tl imiş.

yok o kadar düşük değil , karadenizde satışını yapan arkadaşlar var. 120 bin km discovery araç için 70 bin tl istiyorlar. ama detaya bakmak lazım , plaka değişmiyor ve 6 ayda bir giriş çıkış lazım. araç kimin üzerine o da ayrı bir konu. tüv muayene , sigorta kasko , herhangi bir kaza durumunda ne yapılması gerekiyor vs.vs. benimlede bilgi edindiğiniz de paylaşırsanız sevinirim.