Rexton W'mu Grand Cherokee'mi Alsam ( Çözüldü Rexton Aldım )

iyi günler

yeni üyeyim , inşallah buraya yazmakla bir hata yapmamışımdır.

2004 grand cheroke 2,7 crd em 10 gün önce pert oldu. bu aracımdan önce 2004 subaru forester kullanıyordum. değiştirmemin sebebi daha öncesinde de 1998 grand cheroke kullanmış olmamdı. sanırım kasko dan paramı almam en az 2 hafta daha sürecek ve tekrar jeep in 3.0 crd sini almayı düşünürken, rexton u görünce biraz aklım karıştı. bana biraz fikir verebilir misiniz?

hatta 2.0 mı yoksa 2.7 olan rexton a mı bakmalıyım. sahibinden de 85000 tl ye 2.0 premium modeli var. bütçemi biraz zorluyor aslında. sizler ne dersiniz.

oral bilgütay

cavdare

Moderator
Cevap: rexton mu almalıyım?

gerçi rextonu kullanan arkadaşların fikirleri daha doğru olur..ama ben alacak olsam 2.7 alırım, belliki gücü seviyorsunuz-- gerçi 2.0 rextonun gücüde iyi ama yinede 2.7 tercih edilebilir- bildiğim kadarı ile yakıt tüketimleri birbirine yakın- vergi konusu önemli- eğer 2.7 vergi indiriminden yararlanabiliyorsa 2.7 almak lazım...

ertuğrul bey teşekkür ederim.
peki jeep grand cheroke 3.0 a ne dersiniz bunların yanında. tabi 2010 ve üstü parasına 2006-2007 jeep alabiliyorsun.

cavdare

Moderator

kullanmadım-araştırmadım- bu nedenle birşey diyemeyeceğim- ama arkadaşlar arasında bilgisi olan çıkacaktır...

SsTeam

Yönetici

Rexton 2.0 4x4 öneririm neden derseniz oncelikle arac 2.7 modelini göre daha karizmatik ve cekici 2.si 2.7 rextonlarda devamlı 4 ceker sistemi var ve arazide rexton 2.0 ve kyronun 1 defada cıktıgı yeri 2.7 de üc defada ancak cıkıyorsunuz daha önceki gezilerimizde üyelerimiz aralarında tecrübe edibmiştik

SsTeam

Yönetici

Şu an piyasada rexton û satıp bu fiyatlarda bu ozelliklerde alınabilinicek bir araç yok biz bir çok kere üyelerimizle istişare yaptık ama rexton klasmanında dizel 2.0 otomatik olarak en yakın rakibi santafee oda 200 bin tl

aynı lastik varken mi 2.7 3 seferde çıkıyor.

merak etmeyin bende 2.0 a daha sıcak bakıyorum.
aslında benim en çok merak ettiğim grand cheroke ile mukayesesi.
aracı aldıktan sonra pişman olmamak. ah keşke 3-5 model düşük grand cheroke alsaydım dememek.
bugün devamlı gittiğim servise sorduğumda fena değil dedi ama cheroke de 100binde değiştirdiğim kayış, rexton da 30binde darmaduman oldu dedi. satarken daha zor satarsın dedi. ama ben allah kaza bela vermezse en az 10 sene kullanacağımı düşündüğümden pek önemsemedim. en iyi sizler bilirsiniz malzeme kalitesi yeterli mi?

cengiz67

Moderator
Cevap: Rexton mu Grand Cherokee'mi Almalıyım

öncelikle hoş geldin,anladığım kadarıyla sen araçlarını dere, tepe hemde tepe tepe kullanıyorsun eğer rexton W 'yide böyle kullanacaksan 85000 tl sanki çokmuş gibi geliyor bana eğer daha sağlam ve hesaplı arıyorsan KYRON al hem fiyatı uygun hem sağlam bir araç

SsTeam

Yönetici

Merak Etmeyin Rexton'nu aldıktan sonra iyi ki almışım dersiniz bu konfor bu fiyata alternatifi yok piyasada olsaydı falken34 ve vedaterdonmez üyemiz de dahil bende satıp gider chroke alırdık ama bu araç marka değeri olarak piyasada tanınmadığı için böyle ben 1.5 yıl önce 95.bin tl aldım aracımı şu an 2015 modeli 145 bin tl yeni 1.6 tivoli aracımızda mayıs ta satışa başlayınca reklamlar ve marka bilinirliği artınca bu fiyatlarada bulamıyacaksınız araç.

SsTeam

Yönetici

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...akimli-ve-sorunsuz-rexton-4x4-195140345/detay

Buna Bir Bakın Derim.

eksik olmayın

burdan bakınca aracın platinium olduğu belli oluyor mu?

hafızalı koltuk ve koltuk ısıtma 2012 modellerde yok sanırım. bilginiz var mı hangi seneden itibaren başladı

SsTeam

Yönetici

Erkin ali üyemizde elektrikli koltuk ısıtmalı koltuk vs oyuncaklarına kanıp 2.7 rexton aldı şimdi rexton 2.0 almadığına pişman offroada çıktığın zaman başka araçın çıktığı yerden zorlanarak çıkınca içindeki oyuncakların bir önemi kalmıyor.

cengiz67

Moderator

İsmail bey sende bizim 2.7 yi acimasizca gomuyorsun

SsTeam

Yönetici

Malesef gerçekler biraz can acıtıyor ama dost acı söyler :)

cavdare

Moderator

bu aralar bende acaba actyonsportu kyronla değiştirsemmi diye düşünmeye başladım.. arkaya küçük bir remork alır memlekete giderken arkasına takarım......bu arada düşük kilometreli 4*4 manuel kyron takas düşünen varsa görüşelim...benimki malüm 4*4 manüel actyon sport....

rexton 2.7 tavsiye ederim.

fakat şu aralar gözdem subaru xv premium.
sıfır 2015 model subaru xv premium modelini 85000 liraya alabilirsiniz.
ikinci elleride 60-65 liraya gidiyor.
ben büyük bir olasılık rexton veya subaru arasında gidip gelirdim.başka arabaya bakmam zaten şu sıralar.

hyundai ix35'e dünyanın parasını verenlere şaşırıyorum.

bugün bursa da test drive yaptım ve inanamadım resmen bozuk ve virajlı yollarda nerdeyse tam gaz test ettim ve araba yoldan çıkmadı. ayrıca hızlanmasına hayran kaldım. o kasayı 2.0 nasıl bu kadar ivmeyle kaldırır inanamadım. virajlara sanki tren rayında girer gibi girdim. bunun sonucunda da şu an itibari ile 2013 platinium 2.0 rexton almış bulunuyorum. pazartesi sabah izmir e gidip aracı alacağım. satıcı ilanı yayından kaldırdı. şimdi gidip parayı ödemek kaldı. inşallah hayırlı olur. buraya yazarak bana fikir veren hepinize teşekkür ederim

Şu an piyasada rexton û satıp bu fiyatlarda bu ozelliklerde alınabilinicek bir araç yok biz bir çok kere üyelerimizle istişare yaptık ama rexton klasmanında dizel 2.0 otomatik olarak en yakın rakibi santafee oda 200 bin tl

santa fee sürekli dört çeker mi yoksa isteğe bağlı 2 çeker, 4 çeker mi? ve de low var mı. eğer low yoksa ve isteğe bağlı 2 çeker olmuyorsa zaten rextona rakip olamaz. hafif ve orta araziye giriyorsanız low şart.. santa fee parasına bir rexton yanına da 2. el bir kyron alınır..

SsTeam

Yönetici

bugün bursa da test drive yaptım ve inanamadım resmen bozuk ve virajlı yollarda nerdeyse tam gaz test ettim ve araba yoldan çıkmadı. ayrıca hızlanmasına hayran kaldım. o kasayı 2.0 nasıl bu kadar ivmeyle kaldırır inanamadım. virajlara sanki tren rayında girer gibi girdim. bunun sonucunda da şu an itibari ile 2013 platinium 2.0 rexton almış bulunuyorum. pazartesi sabah izmir e gidip aracı alacağım. satıcı ilanı yayından kaldırdı. şimdi gidip parayı ödemek kaldı. inşallah hayırlı olur. buraya yazarak bana fikir veren hepinize teşekkür ederim

Hayırlı olsun emin olun pişman olmayacaksınız.