F
falken34
iyi günler arkadaşlar..
bildiğiniz üzere aracımda birtakım değişiklikler yapmaya başladım.
ilk işlerden birisi de 40mm yükseltme kiti..
yurtdısı yeni zelanda ssangyongda helezon değişerek yüksetme yapmak mümkün.
SsangYong New Zealand | Rexton W
820 dolar yani 1600tl gibi bir rakama helezonları satıyorlar..
işin ironik tarafı ise 400dolar yani 800tl kargo parası alıyorlar..
işin maliyeti 2400tlye geliyor.
ben 4 yay için bu parayı vermem
..1600tl de vermem...
avrupada da yay üreten birlerini bulamadım..kore ,yeni zelanda,avusturya,tayland gibi ülkelerde üreten var.ama kargo parası fahiş paralara çıkıyor.
bu nedenle yurtiçi araştırmalar yaptım..bir arkadaşım vasıtasıyla endüstriyel yay imal eden insanlarla tanıştım.
hedefim daha az sarımla,daha çok esneyebilen,konforu ve artikülasyonu arttıracak,standart yaydan 40mm yüksek olan bir yay yaptırmak..
yay üreten arkadaşlar yardımcı oldular..ürün numunesini görünce aynısını hatta daha iyisini yapabileceklerini söylediler..
yay üreten firma gayet güvenilir...şu an otomobil yayları üretiyorlar zaten..
şimdi tuzla ymy otomotiv mesut beyle görüştüm..40mm yüksek yay yaptıracağımı ve henüz açılmamış ön ve arka yay numunesi istediğimi söyledim..
sağolsun yardımcı olacağını servise gittiğimde bana verebileceğini söyledi..
evet arkadaşlar herşeyin bir ilki vardır....
numuneyi alıp ilk yayı yaptırarak türkiyede ilk yükseltmeyi yapmayı düşünüyorum..yaptığım ilk yayları kendi aracımda test ederek
artılarını eksilerini yazacağım..
resimdeki gibi bir yükseklik düşünüyorum..sizler ne düşünüyorsunuz?
bu standart
bu da 35mm yüksek
bildiğiniz üzere aracımda birtakım değişiklikler yapmaya başladım.
ilk işlerden birisi de 40mm yükseltme kiti..
yurtdısı yeni zelanda ssangyongda helezon değişerek yüksetme yapmak mümkün.
SsangYong New Zealand | Rexton W
820 dolar yani 1600tl gibi bir rakama helezonları satıyorlar..
işin ironik tarafı ise 400dolar yani 800tl kargo parası alıyorlar..
işin maliyeti 2400tlye geliyor.
ben 4 yay için bu parayı vermem
avrupada da yay üreten birlerini bulamadım..kore ,yeni zelanda,avusturya,tayland gibi ülkelerde üreten var.ama kargo parası fahiş paralara çıkıyor.
bu nedenle yurtiçi araştırmalar yaptım..bir arkadaşım vasıtasıyla endüstriyel yay imal eden insanlarla tanıştım.
hedefim daha az sarımla,daha çok esneyebilen,konforu ve artikülasyonu arttıracak,standart yaydan 40mm yüksek olan bir yay yaptırmak..
yay üreten arkadaşlar yardımcı oldular..ürün numunesini görünce aynısını hatta daha iyisini yapabileceklerini söylediler..
yay üreten firma gayet güvenilir...şu an otomobil yayları üretiyorlar zaten..
şimdi tuzla ymy otomotiv mesut beyle görüştüm..40mm yüksek yay yaptıracağımı ve henüz açılmamış ön ve arka yay numunesi istediğimi söyledim..
sağolsun yardımcı olacağını servise gittiğimde bana verebileceğini söyledi..
evet arkadaşlar herşeyin bir ilki vardır....
numuneyi alıp ilk yayı yaptırarak türkiyede ilk yükseltmeyi yapmayı düşünüyorum..yaptığım ilk yayları kendi aracımda test ederek
artılarını eksilerini yazacağım..
resimdeki gibi bir yükseklik düşünüyorum..sizler ne düşünüyorsunuz?
bu standart

bu da 35mm yüksek