Rexton w vs subaru forester

SsTeam

Yönetici
Her iki araç arasında Yapılabilecek kıyaslamalara göre tercih edilebilme oranı nı belirlemek istedim.

REXTON W VS SUBARU FORESTER

Aynı değiller çünkü Rexton "bazen" 4WD, Subaru "sürekli" 4WD (AWD)

Ayrıca Subaru; yılların getirdiği 'dünya ralli şampiyonası' tecrübesi ve yere yakın boxer motor avantajını hassas sensör/yazılım gücüyle birleştirerek sınıfında arayı açmış bir marka.

4 çeker işi tam bir labirent. Göründüğünden çok daha zor ve karmaşık. Tecrübe ve mekatronik, akıllı mantıklı insanların elinde yoğurulursa güzel sonuçlar çıkabiliyor. Subaru tipsizdir ama iyidir.

SsTeam

Yönetici
kenan , ümit merhaba... konu başlığında kullandığım terim yanlış olabilir , ortağıma subaru aldık benim rextonu ve daha bir çok suv aracı denedik. Sonra internetten araştırdık , bu ve benzeri bir çok video izledik , ardından da test sürüşleri vs. yapılabilecek her türlü atraksiyon , her türlü manevra (kendi profesyonel tecrübem dahilinde tabii) ve ani durumlarda aracın reflex ve druabilitiy , satbilitesi test edildi tarafımızdan.
TEK........ Subaru Traction/Stability Control and Symmetrical AWD , İlgili simetrik 4 çeker fonksiyonu bambaşka bir güven , diğer taraftan 2000 motor olmasına karşın aynı özelliklerdeki yurtdışındaki araçlar 2500 motor olarak geçmekte , canlı izlenim söyleyeyim 215 beygir KISITLANMIŞ güç ile araç 6 serisi , 5 serisi BMW araçları 100-400 metre çıkış drag karşılaştırmalarında da geçmiştir. aracın viraj yatışlar değişik süratlerde acaip tepkimeleri ve aracın içinde sadece oturup direksiyonla hareket etme eylemini gerçekeleştirmeniz acaip bir güven duygusu da doğuruyor. segment karşılaştırması için bile ÇOK ÜSTÜN bir araç..

Tipsizlik konusunda HEM FİKİRİM. Ben sırf bu tip yüzünden BMW 3.20İED yi satın aldım. Kısaca bir deneme sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.