Rexton W Trafik Sigortası ve Kasko Poliçe Fiyatı

SsTeam

Yönetici
merhaba arkadaşlar

aracımın Rexton 2013 Platinum 4x4 trafik sigortasını ve kaskosunu www.sompojapan.com.tr üzerinden yaptırdım trafik sigortası 318 tl kasko hasarsızlık indirimi ile 1274 tl yaptırdım bilginiz olsun.

SsTeam

Yönetici
Cevap: Trafik Sigortası ve Kasko

YMY Otomotivde aradı en uygun 1850 tl dedi daha uygunu yok dedi internetten araştırdım www.enuygun.com teklif istedim 1274 tl ye Sampo Japan sigortadan verdi

F

falken34

walla çok iyiyimiş ismail abi..benimkini de 1800tlden yaptırmıştım..

cavdare

Moderator

yalnız sigortada birşeye dikkat etmek lazım...zorunlu sigorta karşı tarafın hasarını karşılıyor,,en ucuzu hangisi ise onu yaptırmak lazım ancak kaskoda hizmetten siz faydalanıyorsunuz , ucuz olmasının yanı sıra hizmet kalitesininde sıkıntısız olması gerekiyor...ALLAH korusun bir kaza olursa sigorta şirketini aradığınız zaman sorun çıkarmayacak birileriyle muhatap olmak önemli..

SsTeam

Yönetici

Japon lar bu konuda çok iyi kaskonun tüm detaylarını okudum diğer kasko firmalarından eksiği yok fazlası var araciniz anahtarı ile çalınsa bile kasko ödeme yapıyor ayrıca yıllardır Japonların yaptığı her ürün ve hizmet kalitesinde sorun yaşamadım

SsTeam

Yönetici

0 216 538 60 00 herhangi bir müşteri hizmetleri ile gorusebilirsin

rextonmert

Moderator
Cevap: Trafik Sigortası ve Kasko Poliçeleri Hakkında

Abiler sigorta yaptırmak zor değil her önümüze gelen sigortaya ucuz diye kasko yada trafik sigortası yaptırmak aslında doğruda değil, önemli olan sigorta yaptırdıktan sonra, allah korusun yarın birgün kaza olduğunda arkamızda durmaları dosyanın biran önce kapatılıp sigortalıyı mağadur etmemeleri ve zamanında ödeme yapmaları gerekmektedir.
Herkese kazasız belasız sürüşler.

ahmetersin

Moderator

Abilerim malum sigortaların bedelleri alacağınız hizmete göre değişiyor. Eklenen veya çıkarılan klozlar ciddi miktarda değiştiriyor tutarı. Sigortanızın neleri karşılayıp neleri karşılamadığına iyice bakın derim

SsTeam

Yönetici

kasko için katılırım ama trafik sigortasında en ucuz hatta ucuzunda dibi varsa..

ahmetersin

Moderator

Trafik için öyle abi sonuçta servisler direk kaskoya yükleniyo gerçi onunda zaten karşılama limiti var zorunlu olmasa hiç işim olmaz

SsTeam

Yönetici

valla istanbul plaka için rexton w -4*4-2013 model araç için 276 tl çok düşük sanırım. tavsiyemdir trafik sigortasında maphre kullanılabilinir. eğer aynı fiyatı diğer sigortalardan veya kendi sigortacınızdan alamazssanız bilgi verin sigortacım ile görüştüreyim. Şair sigorta yı da daha önceden önermiştim , oradan da fiyat almak lazım ancak son dönemlerde bir fiyat artışı söz konusu kendilerinde. Motosikletlerde gayet rekabetçiler?!

SsTeam

Yönetici

kaskoda önemli olan şey hasarsızlık indirimi 2400 tl kasko değeri olan aracımı 1274 tl yaptırdım o yüzden ufak tefek kaza darbeleri ücretli yaptıyorum kasko bozulmasın diye önümüzdeki sene kasko oranım 900 tl olacak.

ahmetersin

Moderator

Dün öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım. Her yıl için bir adet hasar hakkınız varmış yani hasar tutarında sınır olmaksızın yapacağınız ilk hasar ( her yıl geçerli ) kaskoyu etkilememekteymiş yalnız bu durum sadece anadolu sigortadamı yoksa diğer firmalardada geçerlimi bilgim yok sigortacınıza sormakta fayda var. İsmail abi kaskoların mini onarım paketleri oluyor belirli limitler dahilinde autoking de ücretsiz ve kaskoya dokunmadan mini onarım yaptırabiliyorsun bunun hakkında detaylı bilgi poliçede yazar yada autoking den öğrenebilirsin diye düşünüyorum

SsTeam

Yönetici
Cevap: Rexton Trafik Sigortası ve Kasko Poliçeleri Hakkında

Rexton W 2018 Trafik Sigortası ve Kasko Fiyatlarım.

Bu arada 8.000 tl dolu hasarını kasko dahilinde ve hasarsızlık bozulmadan karşılayan nadir sigorta firmalarından birisi Sampo Japon.

Cevap: Rexton Trafik Sigortası ve Kasko Poliçeleri Hakkında

Rexton W 2018 Trafik Sigortası ve Kasko Fiyatlarım.

Bu arada 8.000 tl dolu hasarını kasko dahilinde ve hasarsızlık bozulmadan karşılayan nadir sigorta firmalarından birisi Sampo Japon.

Çok iyi fiyat almışsın abi benim 2 tane araç var var üzerime be bende 4. Kademedeyim 2000 tl ye zorla yaptırdım, Kadıköy'ü yapan tanıdık olduğu için biraz da öpüldüğümü hissettim.
Abi senşn bu 2. Resimde olan extraların kasko poliçesinde görünüyor olması on numara, ben poliçe hazırlanırken vinci işleyin dedim Yok işlenmiyor sadece arabanın orjinali neyse o cevabını almıştım.
Merak ettiğim konu bu aksesuarları poliçeye işleyebilmek için bu parçaların faturaları falan gerekiyor mu, nasıl hallediyoruz acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SsTeam

Yönetici
Kasko ve Sigorta Yaptırmak İsteyen Arkadaşlar En Uygun Sigorta"dan Mehmet Bey"den Teklif Alabilir : 02126 575 01 40

Ekstra donanımların işlenmesi için faturaya ihtiyaç yoktur sadece aracın üzerinde olması ve bozulduğu zaman bozuk olanı sigorta firması alması yeterli oluyor.

Doludan dolayı led bar kırılmıştı 1200 tl yazmıştım led bar tutarına yenisini sipariş verdim taktırdım faturasını gönderdim ödemesini hesabıma yaptılar.

Teşekkür ederim İsmail abi görüştüm Mehmet beyle görüştüm çok güzel yardımcı oldu. Poliçem biter bitmez Mehmet beye yaptıracam kaskomu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi