Rexton W Sustalı Anahtarlık Montajı

• Konbuyu başlatan vedaterdönmez
  • Başlangıç tarihi
V

vedaterdönmez

Evet arkadaşlar aracima sustali anahtarlık yaptırdım. Piyasada rexton için satılan modellere göre çok daha başarılı bir çalışma oldu .Bağcılar Yüzyıl Auto mall karsisinda bulunan Mutlu Oto Anahtar Servisinde 150 tl ucret ile yapıldı Ömer Usta'ma ve Metin Usta'ma çok teşekkür ederim ilgi ve alakalarindan dolayı

V

vedaterdönmez

Cevap: Rexton sustali anahtarlık

V

vedaterdönmez

Bilgi paylaştıkça çoğalır [emoji6]

SsTeam

Yönetici

Güzel olmuş başkanım aynalar sunroof da kapaniyor mu birde maliyet bilgisi alabilirmiyiz

V

vedaterdönmez

Ayna ve sunroof a kumanda etmiyor o alarmla alakali anahtarligin maliyeti 150 tl

V

vedaterdönmez

Şu an için iki çeşit anahtarlık uygulaması yapılabiliyor
1- Volkswagen modeli
2 - Bentley modeli

V

vedaterdönmez

Önümüzdeki günlerde orjinal yazılımla Audi kumandası yapilabilecek

toranaga

Moderator
Başkanım önceki anahtarları iptalmi ediyorlar yoksa içini sustalı yeni anahtardamı kullanıyorlar. Araç gelmeden anahtar gelse aynı frekansda üretim yapabiliyorlarmı acaba.

SsTeam

Yönetici
Maslak Gürcan Otomotiv Muhabbet abi ile görüştüm rexton'un 2015 model orjinal anahtarları oluyormuş fiyat bilgisi verecek.

V

vedaterdönmez

Turan abi araca yeni bir parça takılıyor araba olmadan olmaz

V

vedaterdönmez

Sayin adminim 2015 in anahtarını denedik olmadı fiyati da 250 tl

Merhaba arkadaşlar,

Bu bahsettiğniz yeni model anahtarlıkla ilgili foro paylaşabilirmisiniz. Yaptırabileceiğimiz yerle ilgili bilgiyi da yazarmısınız.

Teşekkürler

Son yoruma gelince uyandım konun 6 yıl önce açıldığına :) Geçen ben de bir cam modülü yaptırayım dedim ama arabanın orijinal tesisatına dokunmak akıllıca olmaz dedi usta. Bıraktım. Sustalı anahtarlık olursa güzel olur. Tornavida gibi cebimizde taşımayız.