Rexton W Seramik Kaplama Boya Koruma

SsTeam

Yönetici
Sevgili Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere araçlarınızın kapı önünde, arazide , veya istenilmeyen küçük darbeler nedeni ile ufak hasarlar ve çizikler meydana gelmektedir.
Bunlar için kalıcı çözüm ve 5 yıllık garanti verebilen devamlı iş yaptırdığımız PENDİK te bir arkadaşımız mevcuttur. aracı kille temizledikten sonra farklı farklı bir işlemlerle seramik kaplamayı yapabiliyor. herneyse duyan vardır mutlaka içinizde.
Kendisinde yapılacak olan her türlü işlem için kulubmuz adına özel fiyatlar alarak listesini burada duyuracağım. araç modeline göre.
İsteyen yaptırabilir , kendisini bizzat ziyaret ederek çalışmalarını izleyebilir ve kanaat getirdikten sonra uygulama yaptırabilir.

SsTeam

Yönetici
Cevap: Seramik kaplama-boya koruma-iç dış temizlik-genel kozmetik bakım

arkadaşlar bmw için koruma ,cam üstü su itici motor koruma , deri koltuk koruma vs. yaptırdım çok özel fiyata. 150 tl. Buna temizlik vs. girerse (eski araçlar için) ve araç büyüklüğünüde göz önüne alarak dışarda 900-1500 tl arasına yapılan işlemleri 400 tl gibi bize özel indirimlerle yaptırabiliriz. sadece randevu almamız yeterlidir. uygulama markası MEGUIARS...

rextonmert

Moderator

Koray abi ben kendim yapıyorum bütün genel bakımı temizliği garajımız müsait ama diğer arkadaşlar yararlanabilirler.

SsTeam

Yönetici

koray abi öncesi ve sonrası resimleri var uygulamanın bende yaptırmayı dusunuyorum.

rextonmert

Moderator

Gözle görülür derece fark var .

SsTeam

Yönetici

arkadaşlar , benim arkadaş pendik te ŞAH OTO.. randevu alıp kendisine gidip aracınızı gösterin ,benim adımı verin, çok ciddi indirim yapacaktır, olmadı beni aratın oradan ben yardımcı olurum.

ŞAH OTO - MEHMET BEY: 0531 681 5514