Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevap: SsangYong Rexton W ve Actyon Sports Kore de askeri araç olarak kullanılıyor
Araçların sağlam ve konforlu olması yanında Ssangyong, Güney Kore'de bizim kullandığımız araçları üretmeden önce Askeriyeye ağır arazi araçları yapan ve bölgenin en büyük çelik üreticisi durumunda olan bir firmaymış.
Cevap: SsangYong Rexton W ve Actyon Sports Kore de askeri araç olarak kullanılıyor
Kusura bakma ama ben cozebilecegine pek inanmiyorum. Ben taaa colombia sına kadar maillesip telefonlastik gondermiyorlar.
E bay sadece belirli ülkelere gonderiyor. Durum bu
Hocam uzaklardan değilde Rusya'dan ya da Ukrayna'dan falan sipariş versek, kargoyla gönderiyorlar bu taraflara. Ben bu konuda bir araştırma yapabilirim. Fakat aksesuar hakkında fazla bilgiye sahip değilim. Bu ürünler takım halinde mi satılıyor? Bu konuda beni destekleyen olursa bir araştırabilirim.
Şnorkel Tayland Taiwan oralarda var, ssangyong greve gitmesin diye devlet el atmış duruma anlaşılan, Rusya'da da devlet her sene şöyle 3-5 bin araç alır kamazdan bantlar boşalmasın parasız izne çıkılmasın diye, rexton w da arka dingil de yok araç tamamen salıncak olmuş diyeceksiniz yeni cherekoler de öyle ama yeni cherekolerinde arazi aracı olduğunu söylemedik zaten.