Rexton W Kaput Folyo Kaplama

• Konbuyu başlatan vedaterdönmez
  • Başlangıç tarihi
V

vedaterdönmez

Daha önce aracima kaput folyo kaplaması yapmıştım fakat kenarlarında bozulma olmuştu onu sokup yeniden yaptırdım fotoğraf paylasamamistim daha önce şimdi paylaşayım

V

vedaterdönmez

Cevap: Kaput folyo kaplama

oguzhan

Moderator

çok iyi görünüyor vedat abi araç üzerinde çok belli oluyor mu? yararları zararları nelerdir ?

V

vedaterdönmez

Arac yüksek olunca tabi çalışması da zor oluyor haliyle [emoji2] [emoji2]

V

vedaterdönmez

Kaputa birisi 40 cm kadar bi çizik atmıştı Allah'tan folyo vardı eski Folyo yu soktugumuzde cizikten eser yoktu folyo olmasa idi direk kaput çizilmiş olacakti

V

vedaterdönmez

Birde özellikle uzun yolda öndeki ağır vasitalarin firlattigi taşlar kaputun boyasini zedeliyor onunda önüne geçmiş oluyorsun

oguzhan

Moderator

sağolasın abi bilgiler için bende de film var kaputun yarısına kadar ama bunu gördükten sonra ön tarafı komple yaptırmayı düşünüyorum ben de dal çizmelerine falan da iyi gelir malum ava gittiğimiz için ormanlarda çok çiziliyor sağı solu dallardan dolayı

V

vedaterdönmez

Oğuz mert teki gibi Dalkıran yapsana

bariskonor

Moderator

Duyduğum kadarıyla film yapılan yer, havadan ve güneşten en az etkilenen yer olduğu için aracın diğer taraflarındaki renklerle ton olarak farklılık oluşturabiliyormuş. Yani film söküldüğünde, sanki aracın kaputu bir ton daha farklı bir görüntü sergiliyormuş. Bu da eksi yönü.

V

vedaterdönmez

Ben aracı ilk aldığımda yaptirmistim 1 yıl oldu sokuldugunde baktım renkle alakali bir problem yok

cavdare

Moderator

Bende yaptırmıştım. Ama ucuzundan. Ucuz etin tiridi olmazmış. Çatladı. Birazı kalktı vb.

benim arabanın ön kaputun yarısında var 10 sene oldu sorun yok sadece arabayı yıkatırken filmli olan yer mat arabanın geri kalanı parlak oluyor. rodius a geçersem komple şeffaf folyo ile kaplatmayı düşünürüm tabi önce boya korumayla koruma sağlanıp hatalar giderilecek üstüne film kaplanacak ancak araç büyük olduğu için dünya para isteyecekleri kesin :)