Rexton W Havalı Süspansiyon

SsTeam

Yönetici
Rexton W araçlarımıza havalı süspansiyon taktırabiliyor muyuz ve bu aracın garantisini ve aracın yol tutuşuna yararı veya zararı var mı.

F

falken34

Cevap: Rexton Havali Süspanisyon Oluyormu.

garanti bozulmasını geç,aracı perişan edersin...konfor zaten arama...:cool: yol tutuşa faydası olur ama yol işkenceye dönüşür..:cool:

SsTeam

Yönetici

Bunlar genelde şov amaçlı yapılmış araçlar , los Angeles' sokaklarında nişanları şaşırmak hava atmak vs ıcın ıdeal ama gercek hayatda ne derece uygulanabılır ver kullanılabilir bılemıyorum

SsTeam

Yönetici

Aslında benim aklımda bile yoktu boyle birşey yaptırmak aracımı çeken trafik polislerine inat yaptırmak istiyordum aracı çökertip çekemesinler diye tabi işin içine girince anlatılanlar gibi basit bir sistem değilmiş.

Sadece land rover bir aracında standart olarak geliyor air susbansion.

2010 Land Rover LR4 Air Suspension Demo - YouTube

F

falken34

toyota lancruiser modellerinin nerdeys hepsinde havalı süspansiyon var...beim eski araçta da vardı..konfor olarak iyi ama arıza çıkarma olasılığı çok fazla...
arıza çıkardığında ise çok paralara mal olur...hele ki land roverden bahsediyoruz..:cool:bozulma şansı çok yüksek..:cool:

SsTeam

Yönetici

zaten vazgeçtim artık havalı süspansiyondan ama aracı biraz daha havaya yükseltmek için ne yapmak gerkiyor teker ebatlarını büyütmek lazım yay vs mi talmak lazım

F

falken34

zaten vazgeçtim artık havalı süspansiyondan ama aracı biraz daha havaya yükseltmek için ne yapmak gerkiyor teker ebatlarını büyütmek lazım yay vs mi talmak lazım

teker çapını bir büyük çap olarak değiştirmek ve robust amortisör kiti bağlayarak aracı yükseltmek gerekli...robust kit ile araç 35mm yükseliyor...lastik ile de 20mm yükselerek normalden 55mm daha yukarıda duruyor...bende aracımı yükselteceğim..ben robust ile iletişime geçeceğim net sonuç aldığımda buradan paylaşırım..:)

SsTeam

Yönetici

çok sevinirim falken34 yüksek araca alışınca alışkanlık yapıyor dahada yükseklere çıkmak istiyor insan :)