Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlar genelde şov amaçlı yapılmış araçlar , los Angeles' sokaklarında nişanları şaşırmak hava atmak vs ıcın ıdeal ama gercek hayatda ne derece uygulanabılır ver kullanılabilir bılemıyorum
Aslında benim aklımda bile yoktu boyle birşey yaptırmak aracımı çeken trafik polislerine inat yaptırmak istiyordum aracı çökertip çekemesinler diye tabi işin içine girince anlatılanlar gibi basit bir sistem değilmiş.
Sadece land rover bir aracında standart olarak geliyor air susbansion.
toyota lancruiser modellerinin nerdeys hepsinde havalı süspansiyon var...beim eski araçta da vardı..konfor olarak iyi ama arıza çıkarma olasılığı çok fazla...
arıza çıkardığında ise çok paralara mal olur...hele ki land roverden bahsediyoruz..bozulma şansı çok yüksek..
zaten vazgeçtim artık havalı süspansiyondan ama aracı biraz daha havaya yükseltmek için ne yapmak gerkiyor teker ebatlarını büyütmek lazım yay vs mi talmak lazım
zaten vazgeçtim artık havalı süspansiyondan ama aracı biraz daha havaya yükseltmek için ne yapmak gerkiyor teker ebatlarını büyütmek lazım yay vs mi talmak lazım
teker çapını bir büyük çap olarak değiştirmek ve robust amortisör kiti bağlayarak aracı yükseltmek gerekli...robust kit ile araç 35mm yükseliyor...lastik ile de 20mm yükselerek normalden 55mm daha yukarıda duruyor...bende aracımı yükselteceğim..ben robust ile iletişime geçeceğim net sonuç aldığımda buradan paylaşırım..