Rexton W Geri Vites'te Tel Kopma Sesi Sorunu Hakkında.

SsTeam

Yönetici
Merhaba Rexton W araçla ilgili bir sıkıntım var geri vitese taktığımda gaza bastığımda araç geri geri ilerlerken
takırt tıkırt sanki bir tel zorlanıyor ve tel kopma sesi geliyor gibi Rexton kullanıcısı arkadaşlarda da böyle bir sorun varmı acaba.

F

falken34

Cevap: Rexton Geri Vites Sorunu Hakkında.

ben yaşamadım ama sanırım bir servise göstermenizde fayda var...
birde kurban kesmediyseniz kesmenizi rica ederim..:cool:

SsTeam

Yönetici

Haklısınız kurban olayını 2 kişi daha soyledi biran önce hayata geçirmek lazım sanırım.

SsTeam

Yönetici

Kış gelince benimki de başladı. Bir müddet yol gittikten sonra kesiliyor. Ama bir kaç gündür her sabah yapıyor. Sanki el freni inikken aracı yürütürken gelen ses gibi. Sizin sorununuz ne durumda ?

F

falken34

walla hocam bende kullanıyorum ama bende o tip bir praoblem olmadı..olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler sanırım...
servisin söylediği doğru olabilir..ısındıktan sonra ses kesiliyorsa muhtemelen iklimseldir...birde aracı akşam kilitlerken 4h modda mı bırakıyorsunuz

SsTeam

Yönetici

bu tarz sesler genelde fren veya yürür takımından geldiği düşünülsede MOTORKULAKLARININ VEYA AMARTİSÖR BAŞLIKLARININ TAKOZLARININ kontrol edilmesi ile kesin sonuca ulaştırılabiliniyor kontrol ettirmenizde yarar var...

SsTeam

Yönetici

evet aynı sorun bende de var?! VE BİR ÇÖZÜM BULAMADILAR HENÜZ...