Rexton W En Sevdiğiniz Yönleri Daha İyi Olabilirdi Diyeceğiniz Önerileriniz.

recepinci

Moderator
rexton w'nun oldukça başarılı bir çizimi var. sağlamlğından şüphem yok fakat navigasyon ve koltuk ısıtma olmaması bu sınıfta bir araç için affedilir olmayan bir hata. yol bilgisayarı'da yoksa bunu yapan nasıl bir kafa. nediyelim en kısa zamanda hatalarını analarlar veya birileri onlara anlatır.

SsTeam

Yönetici
Aracınızı hangi kasko firmasından ne kadar a kasko yaptırdınız acaba hasarsızlık ındırımınız varmıydı
78 litre yakıtla şehir içi kaç km gidebildiniz deneyebildinizmi acaba.
aracı kitlediğiniz zaman yan aynalar otomatik mi katlanıyor yoksa manuel sizmi katlıyorsunuz

aracın en sevdiğiniz özelliği ve en sevmediğiniz özellikleri nelerdir

SsTeam

Yönetici
anadolu sigortadan 2600tl full+full kasko yaptırdık..firma üzerine olduğu için hasarsızlık indirimi var mı bilmiyorum..
78lt hiç almadım..62-65lt alıyorum..sürekli şehir içi ,dur kalk sıkışık trafikte, ortalama 600km gidiyorum..
8000-10000km sonra %15 daha düşeceğini söylediler...o zaman daha net bir sonuç çıkacaktır ortaya..
aracı kilitleyince aynalar otomatik kapanmıyor..siz düğmeyle kapatıyorsunuz..

sevdiklerim:
*bagaj bölümündeki avadanlıkların kullanışlı olması,
*konforu,sessizliği,arazideki performansı(at lastiklerle harika işler çıkarıyor),
*ayrıca açılan bagaj camı,
*leke tutmayan koltukları,
*araç işletme giderlerinin düşük olması..
*cruise kontrolün kullanışlılığı ve eco modu.
*aracın manevrası.

sevmediklerim:
*şöför bardak koyma yerine el freninin engel olması.(uzun yolda çay içerken bardağı koyuyorken el frenine değiyor)
*frene yardımcı olmak için vites ufaltma şansının zor olması.hızlı giderken vites ufaltmak için vitesi m alıp tuşlarla ufaltmanız gerekiyor..onun yerine D'den direk 4-3-2 vites konumuna geçirebilsem süper olurdu...
*6-7 kişi bindiğinizde normalden fazla sekmesi...(sekmesi gayet normal ama ben sevmedim)
*direksiyon turu..tam tur için direksiyonu 2,5 tur çevirmeniz gerek..
*hoparlörleri...ilk fırsatta değiştircem...

M

mehmetaltin

Aracı bugün tekrar alıcı gözle inceledim arkadaşlar

incelediğim model en dolusuydu açılır tavan yan basamaklar deri döşeme vs.vs.vs.

arac gerçekten büyük baya iri kıyım bir araba içi geniş koltuklar rahat sırtlıklar uzun yan destekleri vs. iyi yani

kabin kalitesi piyasadaki diğer koreli kardeşleriyle eşdeğer geldi bana

7 kişilik ama harbi 7 kişilik olmuş o koltuklarda geniş ferah yani (ben tam sığmadım orası ayrı)

deri kalitesi hoşuma gitmedi zaten bu aracı alırsam direk art car a giderim
ortalar alkantra kenarlar deri daha iyi olur :)

arka bagaj camı ayrıca acılıyor hoş olmuş yine arkada klima kanalı var n arka kol dayanakları başarılı ergonomik yani

4x4 sistemi aracın içinden 3 mod ile kumanda ediliyor buda güzel bir detay

fiyat olarak 95.000 pazarlıkla alınabilir.

Gelelim eksikliklerine şimdi ne olursa olsun artık günümüzde 95.000 tl vereceğimiz bir suvda

-En az 6 fonksiyonlu yol bilgisayarı(dacida var
)

-Xenon far

-Böyle hacimli ve güvenlik ön planda tutulan bir arazi aracı sınıfında perde havayastıkları kesinlikle olmalı

-Ön park sensörü araç gercekten büyük öyle böyle değil yani

-Sadece sürücü camı sıkışmayı önleyici güvenlik detayına sahip diğer 3 camda hangi gerekçeyle koymamışlar şaşırdım

-Hafıza olmasa bile ön koltukların en azından sürücü tarafı elektirik kontrollü olabilirdi.

-Elektironik park freni

Bu eksiklikler olmassa olmaz mı ? kişiden kişiye değişir bende beğeniyorum bu arabayı ancak 95.000 tl verdiğimde

bu donanımların olması en azından perde havayastıkları ve xenon far ve yol bilgisayarı olmalı çünkü bu ekipmanlar

bu fiyata satılan bir arabada firmanın karını etkilemez aksine katkı sağlar diye düşünüyorum.

bu sınıfta ve bu bütçede suv bakanlara tavsiyem eğer bu donanımlar önem arz etmiyor derlerse rahatlıkla alınır ve

kullanılır.

Ben olsam şuanda yeni yani makyajlı kia sorentoyu beklerim 2 litrelik dizel seçenek olacak deniyor

Koltuk isitmali xenon farli aracim var. ama rexton un surus keyfi bunlarin olmamasina deger gibi..
yol bilgisayari ise bir fiyasko. Duster gibi birseyde olan ozellik demek ki standarttir artik.. Ssangyong hatali burda.
bir de 6. Vitesi ariyor insan..
bunun disinda -ben martta 85bine aldim- bu fiyata daha basarili gercek bir 4x4 olmaz..
aklima geldi, muzik sistemi yetersiz bir de. Ama Az bir maliyetle anfi ve hoperlor yardimi sonucunda bu problemi astim..

F

falken34

rexton w güzel araç...fiyatına göre donanım koymuşlar..yazdıkalrınızı da koysalar aracın fiyatını 95,000el değil 110,000tl alırdık...

sevdiklerim:

*bagaj bölümündeki avadanlıkların kullanışlı olması,
*konforu,sessizliği,arazideki performansı(at lastiklerle harika işler çıkarıyor),
*ayrıca açılan bagaj camı,
*leke tutmayan koltukları,
*araç işletme giderlerinin düşük olması..
*cruise kontrolün kullanışlılığı ve eco modu.
*aracın manevrası.

sevmediklerim:
*şöför bardak koyma yerine el freninin engel olması.(uzun yolda çay içerken bardağı koyuyorken el frenine değiyor)
*frene yardımcı olmak için vites ufaltma şansının zor olması.hızlı giderken vites ufaltmak için vitesi m alıp tuşlarla ufaltmanız gerekiyor..onun yerine D'den direk 4-3-2 vites konumuna geçirebilsem süper olurdu...
*6-7 kişi bindiğinizde normalden fazla sekmesi...(sekmesi gayet normal ama ben sevmedim)
*direksiyon turu..tam tur için direksiyonu 2,5 tur çevirmeniz gerek..
*hoparlörleri...ilk fırsatta değiştircem...

eksikleri:
*yol bilgisayarı yok .bu olmalı...
*eğimölçer,pusula ve altimetre olmalı
*yan perde hava yastıkları olmalı
*navigasyonlu dvd ekranı opsiyon olarak sunulmalı..
*orjinal arka difflock opsiyon olarak sunulmalı.

Bana göre en önemli eksiği : koltukları küçük, veya kısa. Konforu doğrudan azaltan bir hata.
fıyat fayda ilişkisi dıye bakınca dıger tüm özelliklerı yeterli.