Rexton W Bi-Xenon Far

• Konbuyu başlatan vedaterdönmez
  • Başlangıç tarihi
V

vedaterdönmez

Arkadaşlar zenon olan farlarimi bugün bi-xenon a dönüştürüyorum

V

vedaterdönmez

Cevap: Rexton bi-xenon far

Fotoğraftaki mercekler uymadığı için Porsche Panamera mercek takıldı aracın üzerinde bulunan zenon far ampulleri de değişti D2S ampul takıldı görüntü için fotoğrafları atıcam beni izlemeye devam edin :)

O

orçun81

Güzel olmuş abi. Actyon sports a uygulayabilirler mi?

V

vedaterdönmez

Evet Orçun fotoğrafları koydum gorebilirsin

V

vedaterdönmez

Korando sport a uygulama resimlerini koydum

O

orçun81

Gördüm abi. Korandoya da yakışmış. Maliyeti nedir abi bir de Merceği takarken farin içindeki reflektoru mu kesiyorlar

SsTeam

Yönetici

Muayene sorunu nasıl oluyor? Bu Bi-xenonlarla araç muayeneden geçebilir mi?!

SsTeam

Yönetici
Cevap: YouTube'da "Ssangyong rexton w bi-xenon far" adlı videoyu izleyin

Muhteşem olmuş vedat abi tebrik ediyorum seni ilkleri benden önce sen yapıyorsun takipcinim abi bende en kisa zamanda yaptiracagim

SsTeam

Yönetici

abi çok kolay 2 yılda bir gidiyorsun ( tabi kamyonetler 1 yılda bir giriyor ) verirsin 100 lira yenisini söküp eskisini takar muayeneden geçince tekrar yenisini takarsın dert değil :)

O

orçun81

bu işin maliyeti ne peki? bizim actyon sportslara uygulanabiliniyor mu?

SsTeam

Yönetici

çok güzel olmuş vedat allah güle güle kullanmayı nasip etsin. muayene sorunu için 2 adet sarı ampul bulundurun yanınızda muayenede takın ve geçin :)

SsTeam

Yönetici

Güzel fikir abi benim aklıma ampul degistirmek gelmemişti bizleri ampul gibi aydınlatıcı için teşekkür ederim

çok güzel olmuş vedat allah güle güle kullanmayı nasip etsin. muayene sorunu için 2 adet sarı ampul bulundurun yanınızda muayenede takın ve geçin :)

V

vedaterdönmez

Eski ampuller aracımda duruyor konuştum muayene öncesi gidicem koray abimin dediği gibi ampulleri degistiricez

V

vedaterdönmez

Dün Ankara'ya gidip geldim sol şerit rexton un oldu tarifsiz bi duygu yaşamanız lazım hareket şu 500 mt den sellektor yap sol şerit açılsın ;)

O

orçun81

Iyi paraymis abi. :) Benim arabanin heryeri far. 1000 tl başka prijelerim var araba için ona harcarim :) Tepede ki led bari Yakınca mevzu bende bitiyor zaten

SsTeam

Yönetici

Abi ampul kurtarıyor diye biliyorum çünkü beyini ve Kabloları görünce ağır küsür diyor uyandilar artık .

İki yıl önce İstanbul Haraççı istasyonunda qashqai'mle başıma gelmişti. Kabloları ve beyni görüp ağır kusuru yazmışlardı.

V

vedaterdönmez

Güzel bir montaj la ne kablo ne de beyin görünüyor montaj harika oldu