Rexton W Aksesuar Sıkıntısı!!!

SsTeam

Yönetici
Henüz yeni aldığım aracıma örneğin ön panjur veya alternatifli ön-arka koruma bakıyorum fakat bir tane bile tr de bulamadım. Tuzla şahsuvaroğlunda rgb diye avrupa yakasında bir aksesuarcı olduğu söylendi ama ona da netten ulaşamadım... Şimdiden yardımcı olacaklara şükranlarımı sunuyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 1477

Mesela çok beğendiğim ön ızgarayı nereden bulabilirim:confused:

SsTeam

Yönetici
Henüz bir cevap olmadığına göre tr de yok sanırım... Yurtdışından alabileceğim önerebileceğiniz yerler varmıdır pekala:confused::confused::confused:

V

vedaterdönmez

Eğer ki maliyetine katlanırım derseniz tanıdığım bir arkadas var özel olarak yaptirabiliriz

SsTeam

Yönetici
Bi an ümitsizliğe kapılmıştım öncelikle ilginiz için çook teşekkür ederim. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun olurum. Fiyat alabilirmiyiz acaba?

SsTeam

Yönetici
5 yıl içinde en az 3 firma Modifikasyon parçalarını direk türkiyede üretecek yada temin edecek yılda 15.000 satmaya başladığı anda ssangyong Hyundai Kia gibi markalar kadar bilinecek ve tercih edilen bir firma olacak hemen hemen her parcasi turkiyenin en ucra koselerinde bile bulunacak yada sahsuvaroglu kullanicilari sallamayip her yıl fiyat arttıracak gözünü hırs buruyecek servis borusan ve kosifler fiyat listesi ile yarışacak kullanicilari kusturecek ve daewoo gibi tarihin tozlu sayfalarına karışacak bekleyip görelim ben 1. Tahminim olacak diye ümit ediyorum bizim halkımız bir kere inanır bir kere guvenir soğudumu kalitesine fiyatına bakmaz güveni bozmamak lazım dürüstlük ve güven bizim için herseyden önemlidir...

Bugun maltepe şahsuvaroğlundaydım. Gerçekten inanılmaz ilgi gösteriyorlar, kendinizi neredeyse evinizde hissediyorsunuz... Daha evvel çok kez sıfır araç aldım lakin herşey satana kadar... Piyasa malesef böyle işliyor malumunuz... Oysa ki hizmet sektörü denilince akla ilk gelen tavsiye usuludur... Halkımız özellikle ilgiden çok hoşlanır ben de sağ olsunlar ilgi ve alakalarına buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum... 4 adet sıfır rexton trabzon bayiinden aldım. İstanbulda yaşıyorum eksik kalan navigasyon sistemi ile ilgili olarak maltepe şahsuvaroğluna gittim. (Sözü biraz uzattım haklarınızı helal ediniz böylelikle birbirimizi ifade ile tanımış olacağız düşüncesindeyim) Açıkçası tedirginlik vardı trabzonda gördüğüm ilgiyi zaten beklemiyordum lakin inanılmaz yanıldım. Servis Müdürümüz plazayı gezdirip bir yandan da sorularımı eksiksiz yanıtladı. Sn BARJEN bahsettiğiniz gibi aksesuar modifiye üreticilerini sanırım harekete geçirmiş bulunmaktalar.. Ben navigasyon cihazı olarak pioneer 8500 bt taktırdım henüz orjinali olmadığı için. Fakat maltepedeki test araçlarında şuanda test ettikleri araç ile bire bir uyumlu navigasyon cihazı vardı onay verilmiş sanırım 1 ay kadar bayilere ulaşır. Yine kauçuk paspas üretimlerini de tamamlamışlar satışta...

Şahsuvaroğlu bu özveri ile sanırım ciddi bir pazar payı edinecek Ssangyong ailesi olarak... Sizin de söylemiş olduğunuz gibi 1. tahmininizin ümidi bende artık şahsuvaroğlunun kuşkusuz hedefi izlenimi oluşturdu... Tabiki bu anlamda piyasa yönetmelik vs. şartlar ne gösterir bilinmez... Yine de Şahsuvaroğlu bu işi kıvırmış görünüyor en azından kendi zaviyemden durum böyle. Umarım başarılarında muvaffak olurlar...

Sonuç olarak Ssangyong tavsiye edilecek kadar fiyat tatmin ilişkisi çerçevesinde çok üstün başarılı bir araç. Distribütör Şahsuvaroğlu bugun adını söylemeyeceğim çoğu alman distribütörlerini cebinden defalarca çıkaracak kadar hem hizmet hem de serviste başarılı... Tabiki tecrubelerini zamanla artıracaklarını düşünüyorum... Artık çoğumuz herhangi ürün alırken fiyat kalite ilişkisi kurduktan sonra servis ağı araştırmasına gideriz. Şahsuvaroğlu yıllık yatırımı bu anlamda dudak uçuklatacak türden kesinlikle servis olarak ta ssangyong tavsiye edilir...

Başlarınızı ağrıttım hoş görün...

korandosports

Moderator
Valla bayi ilgisinden memnunuzda şahsuvaroğlunda iş yok yoksa izmirdeki en iyi araba bayilerinden birisi ymy logitech g27 gt6 ya kadar hepsi bekleme salonunda mevcut

V

vedaterdönmez

Erdem bey özelden telefon numaranızı atın bi görüşelim

SsTeam

Yönetici
hoşgeldiniz erdem bey:D

neden 4 adet aldınız araçtan?

Öncelikle Hoşbulduk...

Aslında biraz kalabalık olduğumuz için diyerek sorunun cevabını vermiş olabilirim. Lakin bu kalabalık aile daha evvel ki hiç bir araçta aynı noktada buluşamadı detayını da sizlerle paylaşmadan yapamam...

SsTeam

Yönetici
rexton ortak herkesin begendiği araç oldu yani :D

Test sürüşlerinden sonra ortk karar rexton doğrudur.

1. kişi daha evvelki aracı 2011 mercedes c 180k avantgarde
2.kişi daha evvelki aracı 2011 opel insignia opc
3.benim hala kullandığım 2. aracım mercedes e 200 2009 model
4. kişi hyundai 2013 ix35

bu araçlardn rexton a....

V

vedaterdönmez

Demekki yapmak isteyince oluyormuş Türkiye'de aksesuar yok deyip kaçmak olmuyor [emoji6]

SsTeam

Yönetici
Selamlar vedat bey;) Kaçmak yok geliyorum inşallah... Uygunsa Cuma gelmek istiyorum. Yoğunluğumuz fazlaydı sizinle görüşmemizden sonra acil şehir dışı yapmak durumunda kaldım. Alarmcı ustamızıda ziyaret edeceğim inşallah...