Rexton Ön Sağ Sol Cam Film Hakkında.

SsTeam

Yönetici
Rexton W ön sağ ve sol camlarını film kaplatan varmı acaba trafikte polisler bu tur lüx araçlara fazla müdahale etmiyor diye düşünüyorum.

SsTeam

Yönetici
bildiğim kadarı ile UV amblemi olduğu için camlarda birşey diyemezler.. ama kesin emin olmak lazım..

legionee

Moderator
Önceki arabam Octaviada ön cam dahil filmliydi. 26000 km bircok polis kontrolünde hic sorun çıkmadı ama modifiye araclarda sorun çıkarıyorlar.

SsTeam

Yönetici
verdiğiniz bilgiler için tşk ederim film yaptırıca resimlerini burdan paylasırım.

H

Habercim

dediğiniz gibi olabilir ama bildiğim kadarıyla yasal olarak sıkıntı çıkarmaları lazım. Belki demeyebilirler ancak içlerinde kıl olanlar vardır elbet.

F

falken34

cam filminde polisine göre kıllık yapanlar oluyor..yeni mezun polisler özellikle çok kıllık yapıyor..eskiler ise emniyet kemeri bağlıysa ve aile varsa ince filmlere birşey demiyorlar..

SsTeam

Yönetici
Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sadece muayeneye gittiğimde camlar filmli diye hafif kusur yazmışlar. Zaten bilerek ucuz cam filmlerinden yaptırdım sıkıntı yaparlarsa söktüklerinde canım acımasın diye :p. Arka camlar en koyusundan, sürücü ve yan cam bir boy açık renk yaptırdım; dışardan biraz zor gözüküyor içerisi ama bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca arabaya da çok güzel oturdu, değişik bir hava kattı.