legionee Moderator 13 Kas 2014 #2 İsmail Abi hayırlı olsun, güle güle kullan. Sarf malzemesi sayılır, çok pahalısına karşıyım ben sileceğin, malzeme yumuşaksa kullanılabilir.
İsmail Abi hayırlı olsun, güle güle kullan. Sarf malzemesi sayılır, çok pahalısına karşıyım ben sileceğin, malzeme yumuşaksa kullanılabilir.
SsTeam Yönetici 13 Kas 2014 #4 Orjinal 130 tl denilince o.h.a dedim 20 tl ye orjinalinden daha kaliteli orjinali 50 cm di ben 53 cm olanı aldım 6 cm daha geniş alanı temizliyor
Orjinal 130 tl denilince o.h.a dedim 20 tl ye orjinalinden daha kaliteli orjinali 50 cm di ben 53 cm olanı aldım 6 cm daha geniş alanı temizliyor
barisgorgun 14 Kas 2014 #5 Yav hic sormayin, gecen gun hanim da vardi, biryere yetisecektik, git al dene uydu uymadi olmasin diye gecerken sevise taktirdim. 66 tl verdim sadece yolcu tarafina, icime oturdu.. En guzeli bosch un. 20 tlliklerinden alip takmak..
Yav hic sormayin, gecen gun hanim da vardi, biryere yetisecektik, git al dene uydu uymadi olmasin diye gecerken sevise taktirdim. 66 tl verdim sadece yolcu tarafina, icime oturdu.. En guzeli bosch un. 20 tlliklerinden alip takmak..
cavdare Moderator 14 Kas 2014 #6 boyunu uzun alırsanız birbirine sürtebiliyor.. tecrübelerle sabit...
canakkale 15 Ara 2014 #7 acyton sport için ön cam silecek boyu nedir? kitapçıkta bulamadım. sağlam avrupa malı düzgün silecek tavsiye edermisiniz ????
acyton sport için ön cam silecek boyu nedir? kitapçıkta bulamadım. sağlam avrupa malı düzgün silecek tavsiye edermisiniz ????
rextonmert Moderator 15 Ara 2014 #8 Bulamadıysanız eğer silecek boyunu metreyle ölçebilirsiniz çıkan uzunluk sizin silecek boyunuzdur.