Rexton mu captiva mı arasındaki farklar nelerdir acaba 2.el satışı nasıl her 2 aracında
SsTeam Yönetici 27 Eki 2013 #1 Rexton mu captiva mı arasındaki farklar nelerdir acaba 2.el satışı nasıl her 2 aracında
F falken34 28 Eki 2013 #2 asfaltta bineceksem mazot param çoksa:captiva.. araziye de çıkacaksam,çamurda kumda dağ bayır gezeceksem,mazotu tasaruflu olsun istiyorsam: rexton... param çoksa,mazot derdim yoksa:landcruiser
asfaltta bineceksem mazot param çoksa:captiva.. araziye de çıkacaksam,çamurda kumda dağ bayır gezeceksem,mazotu tasaruflu olsun istiyorsam: rexton... param çoksa,mazot derdim yoksa:landcruiser
SsTeam Yönetici 28 Eki 2013 #3 Captiva Rexton dan daha hafif bir araç yakıt tuketim değerleri Rexton dan fazlamı ortalama yakıt tuketim değerleri nedir biliyormusunuz.
Captiva Rexton dan daha hafif bir araç yakıt tuketim değerleri Rexton dan fazlamı ortalama yakıt tuketim değerleri nedir biliyormusunuz.
F falken34 28 Eki 2013 #4 captiva hafif değil ama motor ve şanzıman olarak fazla yakıyor...ş.içi 12-13 lt aşşa düşmez...uzun yolda 10-9lt yakıyor...
captiva hafif değil ama motor ve şanzıman olarak fazla yakıyor...ş.içi 12-13 lt aşşa düşmez...uzun yolda 10-9lt yakıyor...