Cevap: Kısa far ampülüm yandı
merhaba.. elektirk ve elektroniksel bir arızanın sebebide olabilir. dikkat hiçbir zaman TEK değiştirmeyin ve araç anahtarı kontağa takılı olmasın değiştirdikten sonra araca elektirik verin, yani kontağı açın ve far ampullerini kontrol edin. yoksa kısa sürede tekrar patlatırsınız.. rextonlarda sanırım elektirksel bir üretim hatası var. çünkü benim yaşadığım sorunların bir çoğu elektronik ve elektiriğe dayalı sanırım. bu arada patlamış farı garanti kapsamı içinde ödeme yapmadan değiştirtiniz , ücret ödemeniz doğru değil.
kullanıcı hatası derselerde neye göre kullanıcı hatası? sorun ve servis formuna bunu yazdırın.
bu vesile ile DİKKAT lütfen servise her girişinizde serfis formunu alın bu yasal hakkınız , gelecekte olabilecek sakıncalı durumlara ilişkin küçük ama etkisi büyük bir tedbir.
biliyorsunuz ben mahkemeliğim firma ile ve 2 form ancak alabildim ve hiçbir şikayetimi yazmadılar , hatta imzalamadılar bile bu nedenle savunma şekilleri 2 kez gelmiş ve aynı sorun ile ilgili değil gibi bir durumdalar. vicdan ve merhamet yok , neyse sizlerde sorun yaşamayın evrakınızı ampul bile değiştirseniz alın.