Rexton Jant Önerisi

cengiz67

Moderator
jant arayışı içindeyim lastik ve jant konusunda pekde bilgili sayılmam . Zaten bu meretlerde seçim sansımız kısıtlı sanırım.Bilgisini ve varsa resimlerini paylaşacak birileri olursa sevinirim

V

vedaterdönmez

Cevap: rexton jant

Bu iki jant 5×130 ,bunların haricinde daha birçok jant seçeneği var isterseniz 5 bijon olmak şartı ile spacer yardımı ile istediğiniz janti da uygulayabilirsiniz örnek vermek gerekirse ben yapmıştım

Eski aracımda ki jantlari Rextona uyguladım

20" jant uygulamasi

V

vedaterdönmez

Umarim yardimci olabilmisimdir cengiz abi , daha farklı bişeyler düşünürseniz yardimci olabilirim

cengiz67

Moderator

üsttekileri biliyorum slk 1092 ama lift teki 20 '' olan güzelmiş .Liftteki senin rextonnun mu? bak buda slk 1092

V

vedaterdönmez

Benim değil serviste karşılaştık benimde hoşuma gitmişti fotograflamistim

ahmetersin

Moderator

Rexton W nin orjinal jantını bir benmi seviyorum abi :) Son resimdekide gayet güzel durmuş ama Cengiz abi ufak bir hatırlatma yapayım 20 inc jant lastik almaya kalktığında Porsche Cayenne sahibi muamelesi göreceksin ona göre hazırla kendini :)

ahmetersin

Moderator

İnşallah abi ama bijon aralığı okadar değişikki ya crafter jantı ya cayenne jantı :)

cengiz67

Moderator
yüksek inç jant istiyordum hatta fiyattada anlaşmıştım ama satıcı cayenne veya porshe jantının göbeğini genişletip takılacağını söyleyince vazgeçtim, artık '' USTA '' dendiği zaman tırsıyorum bende bu jantları aldım hiç değilse kafam rahat

baturalpoghan

Moderator
yüksek inç jant istiyordum hatta fiyattada anlaşmıştım ama satıcı cayenne veya porshe jantının göbeğini genişletip takılacağını söyleyince vazgeçtim, artık '' USTA '' dendiği zaman tırsıyorum bende bu jantları aldım hiç değilse kafam rahat

Abi hayırlı olsun iyi yapmışsın, göbeği genişletilmiş jant bilyelerine napardı bilinmez.. Güzel olmuş iyi günlerde kullan :)

Arkadaşlar selam. Yeni konu açmak istemedim ve burayı hortlattım ama jant almak istiyorum. 2012 Rexton 2.0 AT kullanıyorum. Mümkünse orjinal jantını sonraki seçenek olarak da farklı jantları düşünüyorum. İkinci el de olabilir. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

nedimkolat

Moderator
Piyasada 5x130 uyan jant çeşidi bir bilemediniz iki elin parmağı kadar. En çok karşınıza çıkacak olan porsche modelleri.

34 HM 1267