Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jant arayışı içindeyim lastik ve jant konusunda pekde bilgili sayılmam . Zaten bu meretlerde seçim sansımız kısıtlı sanırım.Bilgisini ve varsa resimlerini paylaşacak birileri olursa sevinirim
Bu iki jant 5×130 ,bunların haricinde daha birçok jant seçeneği var isterseniz 5 bijon olmak şartı ile spacer yardımı ile istediğiniz janti da uygulayabilirsiniz örnek vermek gerekirse ben yapmıştım
Rexton W nin orjinal jantını bir benmi seviyorum abi Son resimdekide gayet güzel durmuş ama Cengiz abi ufak bir hatırlatma yapayım 20 inc jant lastik almaya kalktığında Porsche Cayenne sahibi muamelesi göreceksin ona göre hazırla kendini
yüksek inç jant istiyordum hatta fiyattada anlaşmıştım ama satıcı cayenne veya porshe jantının göbeğini genişletip takılacağını söyleyince vazgeçtim, artık '' USTA '' dendiği zaman tırsıyorum bende bu jantları aldım hiç değilse kafam rahat
yüksek inç jant istiyordum hatta fiyattada anlaşmıştım ama satıcı cayenne veya porshe jantının göbeğini genişletip takılacağını söyleyince vazgeçtim, artık '' USTA '' dendiği zaman tırsıyorum bende bu jantları aldım hiç değilse kafam rahat
Arkadaşlar selam. Yeni konu açmak istemedim ve burayı hortlattım ama jant almak istiyorum. 2012 Rexton 2.0 AT kullanıyorum. Mümkünse orjinal jantını sonraki seçenek olarak da farklı jantları düşünüyorum. İkinci el de olabilir. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mıdır acaba?