Rexton Izgara

toranaga

Moderator
Cevap: Rexton izgara

Cengiz bey bana black dragonun ızgara sayısı artmış gibi geldi. İlave ızgara kanadımı eklediniz ne yaptınız. Aracın önü tamamen değişmiş. Değişik bir hava vermiş.

cengiz67

Moderator

Turan bey,sadece çıtalarına aksesuarcılarda satılan geçme nikelaj taktım,30dk.iş süresi 15 tl maliyetle sanırım görsellik açısından iyi sonuç verdi

cavdare

Moderator

cengiz hocam resimleri direk sayfadan yükleyebilirseniz daha iyi olur. doğrudan görmüş oluruz, başka siteye gitmeye gerek kalmaz, mesaj yazdığımız bölmenin hemen üstündeki araç çubuğunda resim ekle seçeneği var...

bariskonor

Moderator

Bence daha albeni li olmuş. Izgara daha ortaya çıkmış. Nikelaj zaten uygun yer ve miktarda kullanıldığında çok güzel oluyor. Ellerinize sağlık.

cengiz67

Moderator

Ertuğrul bey kardeşim inan beceremedim yoksa benimde çok hoşuma gitmiyor ogrenene kadar idare ederseniz sevinirim

Cengiz bey,aracınızı iyi günlerde kullanın.Benim size nacizane bir tavsiyem olacak.Aracın orijinalliğine fazla dokunmayın.Çok güzel bir araç.Yıpranmamış,düşük kilometre.Piyasada böylesi zor bulunur.Selamlar...Necdet Kaya.

SsTeam

Yönetici

bencede çok güzel olmuş , orjinal candır nejdet bey'e katılıyorum ama bu tarz ufak dokunuşlar çehreyi çok değiştiriyorsa da mükemmel bence.

cavdare

Moderator

cengiz bey ben nejdet beyin yorumuna katılmıyorum, biraz yükseltin dahada kullanışlı ve güzel olur....

cengiz67

Moderator

arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim ,bende Nejdet Bey'e katılamıyorum çünkü benim yaptıklarım orjinalliği bozan şeyler değil Koray Bey'in de dediği gibi küçük dokunuşlar.Ertuğrul bey gönlüm her nekadar yükseltmek istesede yaşlı annem ve babam için yükseltme yapamam binmekte zorlanırlar ama öneriniz için teşekkür ederim