Rexton Isıtma Fan Sesi Sorunu

SsTeam

Yönetici
Arkadaşlar benim Rexton aracımda ısıtıcı fan açtığımda araçta muzik açık değilse fanın tır tır tır diye sesi duyuyorum ve beni rahatsız ediyor sizlerin araçlarınız da da aynı sorun varmı acaba.

F

falken34

bende o tip bir ses olmuyor...belki diğer arkadaşlarda vardır..
fan içerisinde bir sorun vardır...bir parça kaçmış yada fan motoru bilyasında sıkıntı olabilir..servise bir gösterin bence..

SsTeam

Yönetici
üfleme ızgaralarının arasını bir kontrol ediniz. bir sticker-etiket ucu vs. kalkmış olabilir ve her çalıştırdığınızda bu hareket ederek seste yapıyor olabilir..

SsTeam

Yönetici
Benim aracımda da aynı problem olmuştu Torpido sökülüp bakılacak denildi ama benimki müzik var ya da yok çok ses çıkartıyordu.
Sonradan bunun bir yaprak olduğunu öğrendim 1 dk içersinde motorun ordaki bölmeden çıkartıp sesi kestiler :)

aynen bende de başladı o sesten sanırım bir yaprak olur dıye dudundum ınceden bir ses tırrrrr dıye :) bende bi bakayım bakalım kendım halledecebılecekmıyım. başganım biraz gec yazdık ama kusura kalma :) anca oldu calı cırpı yaprak anca gırmıs demek.kapıdan gelen ruzgar seslerıde cam fıtıllerıne ınce bır fıtıl cekılerek ses yapmaları kesildi.yan camlar bozuk yollarda asırı ses yapıyordu.en azından sessızlıgne alıstgım ıcın bana cok gelıyordu neysekı mersın ymy de ustalar hallettı herhangı bır ucrette almadılar.mersın ve ankara ymy den memnunum laf acılmısken yazayım dedım.