Rexton II Katalitik Konvertör İptali

rextonmert

Moderator
Rexton katalitik konvektör iptali yaptıran oldumu hiç? Ne gibi sonuçlar aldınız olumlu yada olumsuz bilgilendirirseniz sevinirim.

SsTeam

Yönetici
Cevap: Rexton katalitik iptali hakkında...

Vallahi olur bizler hep ilkleri yapiyoruz sende bunu yapan ilk kişi olabilirsin :)

dtandogan

Moderator

Ben kyron u iptal ettirdim olumlu da olumsuzsa birşey anlamadim

dtandogan

Moderator

Herşey ayni gibi sanki alt devirde daha iyi oldu gibi geldi ilk yaptirdigimda ama belki psikolojiktir

rextonmert

Moderator

Olabilir motora arıza lambası yaktımı iptal ettikten sonra?

Selam,

yazılım+kat iptali yaptırdım Rexton 2.7ye herhangi bir arıza ışığı yakmadı, orjinal kat içini boşaltıp , susturucunun içine düz boru kaydular..

rextonmert

Moderator

mustafa bey benim araçtada chip uygulaması var kat iptalinden sonra çekiş arttımı yakıtta bi değişiklik oldumu?

orjinal kat ve orjinal yazılım varken, bir depo ile 650-690 km gidiyordu 2 depo deneyebildim, kat ve orta susturucu iptali + yazılım sonrasında bir depo ile min 720km max 780 gidebildim, Kat iptali tüketimi arttırdığını söyliyemem.

Merhaba mert bey partükül filitreyı boşaltmamalısınız tıkalı ise arıza bilgisayarını baglayıp 80 km süratle 30 dakika yol yaptıgımızda djerenasyon yapıldıgında performansı artacaktır

Partikül filtre yok bizim 2.7 Rexton araçlarda bildiğim kadarıyla, eksozcuda bizzat kontrol ettirdim,

SsTeam

Yönetici

2015 co2 emisyonda katalitik konvektörler çok lazım olacak sanırım...

rextonmert

Moderator

Katalitik görünümünde susturucular yapmışlar ama ne kadar işe yarar bilinmez tabi