Rexton II Bat Mobil Far :)

cengiz67

Moderator
2.7 nin farları ŞAŞKIN ÖRDEK gibi bakıyordu kaş yaptım olmadı,sonra fiberci bir dosta rica ettim işe koyulduk önce ki hali

ilacın fara a zarar vermemesi için folyo ile kapladık,kenarlarını maskeledik

ilaçladık

fiber malzemeyi koyduk ve yapıştırdık

kalıbı çıkarttıktan sonra punç yardımıyla far için delik açtım açtığım deliği büyütmek için el zımparası olmadı,matkaba takılan zımparayı taktım çok kolay oldu,deneye deneye delikleri denk getirdim

fazlalıklarını temizledim

servisten rica ettim boyasını attılar ellerine sağlık

3M bant ve silikon vasıtasıyla yerine oturttum,bu işleri yaparken çomar da benimle idi

alta çıta çektim ama sonra çıkarttım

son halide bu zor oldu ama ben beğendim umarım sizinde hoşunuza gider

SsTeam

Yönetici
Cevap: rexton far(şaşkın bakışlım)

Bence çok güzel olmuş eline sağlık çok beğendim [emoji106]

V

vedaterdönmez

Bence de güzel olmuş cengiz abi Güle güle kullan

İlk yaptıgınızda güzeldi onu ön çalışma olarak sayarsak ikinci yaptıgınız ustalık işi olmuş elinize saglık

Cevap: rexton far

Cengiz bey ,orijinal aksesuar gibi olmuş elinize sağlık...:koomikcocuksimiles7:koomikcocuksimiles7:koomikcocuksimiles7

toranaga

Moderator

Cengiz bey çok güzel olmuş. Arabayı bambaşka bir araç haline getirmiş. Far görünümünün aracı bu kadar değiştirebileceğini tahmin etmiyordum. Sizi izlemeye devam ediyoruz..... Üstad.

V

vedaterdönmez

Emeğe saygı [emoji6]

cavdare

Moderator
öncelikle hayırlı olsun...
cengiz abi gece denemesi yaptınmı.. aydınlatmada olumsuz etkileri varmı- varsa ne kadar...

cengiz67

Moderator
bir miktar var ama dikkat çekici bir kayıp yok bu arada sayın admin de benim gibi yakın zamanda kara şövalyeyi seyretmiş galiba