Rexton Arka Süspansiyon Sertleşmesi..

• Konbuyu başlatan falken34
  • Başlangıç tarihi

legionee

Moderator
Cevap: rexton w arka süspansiyon sertleşmesi..

Evet kapanma var gibi ama ışık yüzünden algı yanıIması da olabilir.

SsTeam

Yönetici

bencede arada bariz fark gorunuyor kapanma var gibi gorunuyor

F

falken34

sanırım kapanma var...servisle bir görüşeyim ben...

SsTeam

Yönetici

benim araçtada aynı sorun var gibi bir ara beraber gidelim falken34

F

falken34

fren balataları için gidicem önümüzdeki hafta seni de haberdar ederim ismail abi.

V

vedaterdönmez

arkadaşlar geçen de bahsettiğim rextonun arka süspansiyonları ile cok sert olmaya basladıgından bahsetmiştim.
sanırım birkaç kişide de bu konudan muzdarip...
geçen pc karıştırırken aracın 15 günlükken olan bir resmini buldum.arka kısım şu anki haline göre daha yüksek gibi geldi.
hemen bir resim daha cektim sanki aracın arkası daha basık gibi geldi.

ilk resimde araç daha 15 günlük.
ikinci resimde az önce çekildi.
ben mi yanlış görüyorum yoksa arka yaylarda kapanma mı olmuş?

sizlerle de paylaşmak istedim.sizlerin de yorumunu bekliyorum.

Benim aracımda 3 aylık bende aynı şeyi gözlemledim ama sorun bende diye düşünüyordum demekki genelmiş

legionee

Moderator

Bir de servisteki eleman amortisörler kolay kolay deforme olmaz ama yaylar direkt şaseye bağlı olduğu için kullandıkça sertleşme olur dedi ama ne demek istedi anlamadım. Zaten sorunca o da anlatamadı ne demek istediğini.

F

falken34

bu gün kadosandaki ustama sordum..arka kısımda alçak duruyor dedi...yarın kısmetse servise gidicem oarada başk bir rextonla test tapıcam bakalım amortisörler aynı sertlikte mi?

legionee

Moderator

bu gün kadosandaki ustama sordum..arka kısımda alçak duruyor dedi...yarın kısmetse servise gidicem oarada başk bir rextonla test tapıcam bakalım amortisörler aynı sertlikte mi?
% 80 ihtimal aynı sertlikte değil. Şüphen varsa şüphe yoktur. Hepimiz mi durup dururken nem kaptık.

O

orçun81

Ilgiyle takipciyiz. :)
Son durum hakkında bizlerede haber verirseniz çok seviniriz...

SsTeam

Yönetici

Banada haber vericektin kenan gitmeden önce yer ve zaman bildirirsen bende gelebilirim.

F

falken34

Daha servise gidemedim. On tampon soktum vinç için çalışmalara başladım. Servise giderken ismail Abiyi de Arıcam. Mobildeyim fazla yazamıyorum.

V

vedaterdönmez

Daha servise gidemedim. On tampon soktum vinç için çalışmalara başladım. Servise giderken ismail Abiyi de Arıcam. Mobildeyim fazla yazamıyorum.

Vinci takarken fotoğrafla inşallah kenan görelim

F

falken34

fotograflıyorum zaten.:D
bunun konusunu da acıcam.
tamponu sökmek amma zormuş ya...20 tane vida söktüm..sacların siparişini verdim.bilgisayarda cad çizimini yaptım.

V

vedaterdönmez

Ampülleri değiştirmek için farı sökeyim dedim onu bile sökemedim :) ,tamponu zor sökmen normaldir :)

SsTeam

Yönetici

kenan ben sana 4-5 cm aşağı doğru bir değişim var demiştim riva da kahvaltıda.. ismail in aracında daha azdı ama vardı. km olarak snaırım benimki daha az olduğu için bende yoktu. ama snaırım benim araçta YERE BİRAZ DAHA YAKLAŞTI. oğlumun araca iniş binişinnden bile kendi fark etti ama KEŞKE TÜM SORUN BU OLSA....!? YA KUSURA BAKMAYIN TEMCİT PİLAVI GİBİ ISITIP ISITIP GETİRİYORMUŞUM GİBİ ama inanın her yeni problemde km lerce uzaklaşıyorum araçtan. Far ampulum arızalandı ama sanırım 10 gün oldu ayaım bir türlü servise gitmek istemiyor. sadece park ve sisler le idare ediyorum ihtiyaç olmadıkça aracı kullanmıyorumda..

F

falken34

kenan ben sana 4-5 cm aşağı doğru bir değişim var demiştim riva da kahvaltıda.. ismail in aracında daha azdı ama vardı. km olarak snaırım benimki daha az olduğu için bende yoktu. ama snaırım benim araçta YERE BİRAZ DAHA YAKLAŞTI. oğlumun araca iniş binişinnden bile kendi fark etti ama KEŞKE TÜM SORUN BU OLSA....!? YA KUSURA BAKMAYIN TEMCİT PİLAVI GİBİ ISITIP ISITIP GETİRİYORMUŞUM GİBİ ama inanın her yeni problemde km lerce uzaklaşıyorum araçtan. Far ampulum arızalandı ama sanırım 10 gün oldu ayaım bir türlü servise gitmek istemiyor. sadece park ve sisler le idare ediyorum ihtiyaç olmadıkça aracı kullanmıyorumda..

tolga hocam işten fırsat bulup servise gidemiyorum...gitsem sizedde haber vericem...