F
falken34
sanki sertleşme var gibi...
fren balataları için gidicem önümüzdeki hafta seni de haberdar ederim ismail abi.
arkadaşlar geçen de bahsettiğim rextonun arka süspansiyonları ile cok sert olmaya basladıgından bahsetmiştim.
sanırım birkaç kişide de bu konudan muzdarip...
geçen pc karıştırırken aracın 15 günlükken olan bir resmini buldum.arka kısım şu anki haline göre daha yüksek gibi geldi.
hemen bir resim daha cektim sanki aracın arkası daha basık gibi geldi.
ilk resimde araç daha 15 günlük.
ikinci resimde az önce çekildi.
ben mi yanlış görüyorum yoksa arka yaylarda kapanma mı olmuş?
sizlerle de paylaşmak istedim.sizlerin de yorumunu bekliyorum.
![]()
![]()
% 80 ihtimal aynı sertlikte değil. Şüphen varsa şüphe yoktur. Hepimiz mi durup dururken nem kaptık.bu gün kadosandaki ustama sordum..arka kısımda alçak duruyor dedi...yarın kısmetse servise gidicem oarada başk bir rextonla test tapıcam bakalım amortisörler aynı sertlikte mi?
Ilgiyle takipciyiz.
Son durum hakkında bizlerede haber verirseniz çok seviniriz...
bu gün kadosandaki ustama sordum..arka kısımda alçak duruyor dedi...yarın kısmetse servise gidicem oarada başk bir rextonla test tapıcam bakalım amortisörler aynı sertlikte mi?
Daha servise gidemedim. On tampon soktum vinç için çalışmalara başladım. Servise giderken ismail Abiyi de Arıcam. Mobildeyim fazla yazamıyorum.
kenan ben sana 4-5 cm aşağı doğru bir değişim var demiştim riva da kahvaltıda.. ismail in aracında daha azdı ama vardı. km olarak snaırım benimki daha az olduğu için bende yoktu. ama snaırım benim araçta YERE BİRAZ DAHA YAKLAŞTI. oğlumun araca iniş binişinnden bile kendi fark etti ama KEŞKE TÜM SORUN BU OLSA....!? YA KUSURA BAKMAYIN TEMCİT PİLAVI GİBİ ISITIP ISITIP GETİRİYORMUŞUM GİBİ ama inanın her yeni problemde km lerce uzaklaşıyorum araçtan. Far ampulum arızalandı ama sanırım 10 gün oldu ayaım bir türlü servise gitmek istemiyor. sadece park ve sisler le idare ediyorum ihtiyaç olmadıkça aracı kullanmıyorumda..