Rexton Arka Koruma Demiri

F

falken34

Cevap: Rexton koruma demiri

güzel olmuş ama sanki yok gibi duruyor...:D

SsTeam

Yönetici

haklısınız bana biraz lite göründü bakalım arkadan çakan olursa işe yarıyormu anlarız :)

F

falken34

çakan olrusa pişman olacaktır...;)

legionee

Moderator

Yok gibi durması bence avantaj. Hayırlı olsun, inşallah kullanmak zorunda kalmazsınız :)

legionee

Moderator

Geçenlerde Trabzon Fatih Sanayii'nde genç bir ustaya gidip araca alt koruma yaptırmak istediğimi söyledim. Usta aracın altına yattı, baktı baktı ve dedi ki gerek yok. Bari karter muhafazasına çeliğe çevirsek dedim, onu da üst tarafta sabitleyecek yer yok, takarsak yerinde kopup altındaki motor elmanına vurur dedi. Kendi karını engelleyecek kadar dürüst bir ustaydı, Allah razı olsun.

SsTeam

Yönetici

Hayırlı olsun kardeş.. Ama bence olmamış.. çok daha şık koruma demirleri var , basit durmuş ama tamamen benim göreceli düşüncem.

SsTeam

Yönetici

Haklısın abi basit benimde çok hoşuma gitmedi daha güzelini başka arkadaşlar yaptirsada bende görsem birtek ben yaptırmışim

SsTeam

Yönetici

Trafik polisinden ilk demir koruma uyarım aldım emniyet kemerimi takmayı unuttuğum içinde cezası yedim.

bence bu tarz uygulamalar arabanın orijinal görünümü bozuyor. bembeyaz rextona demir çubuk pek yakışmamış. Doblolarda veya caddy'lerde görüyordum ve çok komik duruyordu.
bence rextona'da akışmamış.Ama tercih meselesi.

Zincirlenmiş beyaz at gibi görünüyor.

SsTeam

Yönetici

Abi haklısın da 2 kere arkadan çarpan oldu ve oto parkta geri geri toslayan koyunlar olduğu için mecburen yaptırdım benimde tasarım olarak hoşuma gitmedi.

ya bu otoparklarda dokunup kaçanlara sinir oluyorum.

geçenlerde eleman öne dokunup kalmamış birde plakayı sökmüş.:mad:

şanslıymış otopark kamerası o anda başka yere bakıyormuş.