SsTeam
Yönetici

Arkadaşlar aracıma alalım 11 ay oldu son 3 aydır çukurlara ve kasislere girdiğimde arka tekerin ordan tangır tungur sesler geliyor 2 kere ssangyong maltepe servisine götürdüm 2 sinde de yaptık dediler ama sorun çözülmedi aynı sorun vedat abinin rextonun da ve barjen-barış korandosports aracında da varmı diye onların araçlarında kullandım çukurlara girdim sorun yok arkadaşlar benim aracımı kullandı ve aynı ses sorununu onlar da gördü sitenin admini olarak böyle bir sorun yaşamam ve servislerin sorunu çözememesi onların adına kötü bir reklam oluyor konu hakkında siz üyelerim izinde tecrübe ve fikirlerinizi almak isterim.
Ayrıca barjen-barış'ın korando sports kullandığımda dikkatime çeken bir husus var araçta yol yakıt tüketim ekranı var rodios ve korondo da var ne hikmetse amiral gemisi Rexton'a konulmuyor mantıklı bir açıklaması da yok keza rexton2014 model kasa yada koymamışlar nasıl bir mantık ki sen alt model araca yol yakıt tüketimini koyuyorsun rexton a gelince gerek yok zaten kodaman arabası kodaman yakıt tüketimi nemi bakar diye düşünüyorlar.
Ayrıca barjen-barış'ın korando sports kullandığımda dikkatime çeken bir husus var araçta yol yakıt tüketim ekranı var rodios ve korondo da var ne hikmetse amiral gemisi Rexton'a konulmuyor mantıklı bir açıklaması da yok keza rexton2014 model kasa yada koymamışlar nasıl bir mantık ki sen alt model araca yol yakıt tüketimini koyuyorsun rexton a gelince gerek yok zaten kodaman arabası kodaman yakıt tüketimi nemi bakar diye düşünüyorlar.