Merhabalar, forumları biraz takip eden bir kullanıcı olarak rextonla ilgilenmeye başladıktan sonra bu araca karşı beğenim arttı. Mevcut 1 adet opel astra sw aracım var bunu sattıktan sonra 4X4 bir araç almayı planlıyorum. Rizede yaşıyorum ve yayla, doğa gezileri, birde karlı havalarda ayder gibi soft bir yaylaya gitmeyi planlıyorum. Ofroad gibi bir amacım yok. Büyük oranda şehir içi ve asfalt kullanıcısı olsamda bu güzergahlara çıktığımda mahcupta olmak istemiyorum. Bu sebeple tiguan, captiva, sportage,ix-35 gibi araçlar pek cezbetmiyor. Suzuki grand vitara, nissan x-trail ve ssangyong rexton daha uygun geliyor. Bu araçlar içinden kağıt üstünde en rantabıl olanı rexton gibi geliyor. 7 kişilik olması, yokuş iniş desteği, 4H, 4L seçeneği ve dış görünüşü ve son olarak ta 2. el almayı planlayan birisi olarak fiyatının diğer modellere göre uygun olması kağıt üstünde öne çıkarıyor. Aracı araştırırken ssangyong servislerinin tam yetkin olmamaları, turboda ya da enjeksiyon sisteminde sıkıntılar gibi aklımda kalan eleştiriler var.Kullanıcılar olarak sizlerin fikirlerini rica ediyorum. İmkanlarım dahilinde 2012-2013 model bir rexton 4X4 almayı düşünüyorum. İkinci el bir rexton almayı önerir misiniz, aracın genel olarak kronik sorunları var mıdır, ya da sizin dikkatinizi çeken noktalar var mıdır? Eğer yönlendirme anlamında yardımlarınız olursa çok sevinirim.