Rexton almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir

Selam arkadaşlar ben yeniyim ankara da yaşıyorum ssangyong rexton almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir,2.0 e-XDI W , 2.0 XDI Limited arasında ne fark var ,birde ankarada servisi nerde var yada bu araçlara bakan birileri ankarada satanda yok bende 2006 grand cheroke 3.0 crd var onu satacam bu araçtan alacam tavsiyelerinizi bekliyorum. birde bu konuda bilgi alacağım biri mail yada skype adresini verirse sevinirim bşir de whatsap felan varsa verirse sevinirim

Gürkan bey sıfır mı düşünüyorsunuz yoksa ikinci el mi? Ben yeni aldığım rextonu mu iş kurucağım için satışa çıkarıyorum, o sebeb ile sordum

Gürkan bey sıfır mı düşünüyorsunuz yoksa ikinci el mi? Ben yeni aldığım rextonu mu iş kurucağım için satışa çıkarıyorum, o sebeb ile sordum

ikinci el alacağım sıfıra gücüm yetmez bu aralar tabi önce kendi aracımı satmam lazım :) sizde ne var ne kadar istiyorsunuz yazarsanız sevinirim birde beyaz olacak illaki başka renk istemiyorum iyi günler

SsTeam

Yönetici
Beyaz ayrı bir güzel duruyor arabada benim buzamana kadar aldığım son 4 aracımda beyaz idi rexton'da beyaz aldım başka renk olsa idi almazdım ama şimdi 2000 tl'ye istediğiniz renk mat parlak kaplama yapıyorlar.

Aracı bir kez sür,zehir kanına karışsın, zaten sonra almaktan başka çaren yok.

o kadar yani ilginç valla işte yukarıda yazdım satıyorum o aracımı satılınca yada takasta vereceğim rexon a ama hala bilgi alamadım 2.0 e-XDI W , 2.0 XDI Limited arasında ne fark var bilgisi olan bir arkadaş varsa söylerse sevinirim..

toranaga

Moderator
Gürkan bey motor biraz daha elektronik donanımlanmış güncellenmiş aracın makyajlı ve II.Nesil versiyonu sunulmuş aşağıdaki linkte üretim aşamaları görülmektedir. Birbirlerinden çok fazla donanım motor vb. farkı yoktur. Sadece 1.Nesil Motor eksoz emisyonu Euro4 iken Rexton II'nin Euro5 Motor. Makyajlı sürüm Rexton II diyebiliriz. Size e-xdi yeni nesil, emisyon oranı birinci nesile göre daha düşük olan Euro5 eksoz emisyonuna sahip aracı almanızı öneririm. 2012'den itibaren Euro5 normuna sahip olmayan araçlar ülkemize ithal edilemediğinden Kyron'un 2011 modelden sonraki modellerini Şahsuvaroğlu getiremedi. Ssangyong'da avrupa pazarına sunduğu bu aracının motorunu değiştirmedi. Ama şimdi Euro5 normuna sahip Kyronu üretiyor sanırım. Umarım yararlı ve açıklayıcı olmuştur.

http://en.wikipedia.org/wiki/SsangYong_Rexton

Gürkan bey motor biraz daha elektronik donanımlanmış güncellenmiş aracın makyajlı ve II.Nesil versiyonu sunulmuş aşağıdaki linkte üretim aşamaları görülmektedir. Birbirlerinden çok fazla donanım motor vb. farkı yoktur. Sadece 1.Nesil Motor eksoz emisyonu Euro4 iken Rexton II'nin Euro5 Motor. Makyajlı sürüm Rexton II diyebiliriz. Size e-xdi yeni nesil, emisyon oranı birinci nesile göre daha düşük olan Euro5 eksoz emisyonuna sahip aracı almanızı öneririm. 2012'den itibaren Euro5 normuna sahip olmayan araçlar ülkemize ithal edilemediğinden Kyron'un 2011 modelden sonraki modellerini Şahsuvaroğlu getiremedi. Ssangyong'da avrupa pazarına sunduğu bu aracının motorunu değiştirmedi. Ama şimdi Euro5 normuna sahip Kyronu üretiyor sanırım. Umarım yararlı ve açıklayıcı olmuştur.

http://en.wikipedia.org/wiki/SsangYong_Rexton

tşk turan abi çok güzel özetlemişsin :)

Merhabalar, forumları biraz takip eden bir kullanıcı olarak rextonla ilgilenmeye başladıktan sonra bu araca karşı beğenim arttı. Mevcut 1 adet opel astra sw aracım var bunu sattıktan sonra 4X4 bir araç almayı planlıyorum. Rizede yaşıyorum ve yayla, doğa gezileri, birde karlı havalarda ayder gibi soft bir yaylaya gitmeyi planlıyorum. Ofroad gibi bir amacım yok. Büyük oranda şehir içi ve asfalt kullanıcısı olsamda bu güzergahlara çıktığımda mahcupta olmak istemiyorum. Bu sebeple tiguan, captiva, sportage,ix-35 gibi araçlar pek cezbetmiyor. Suzuki grand vitara, nissan x-trail ve ssangyong rexton daha uygun geliyor. Bu araçlar içinden kağıt üstünde en rantabıl olanı rexton gibi geliyor. 7 kişilik olması, yokuş iniş desteği, 4H, 4L seçeneği ve dış görünüşü ve son olarak ta 2. el almayı planlayan birisi olarak fiyatının diğer modellere göre uygun olması kağıt üstünde öne çıkarıyor. Aracı araştırırken ssangyong servislerinin tam yetkin olmamaları, turboda ya da enjeksiyon sisteminde sıkıntılar gibi aklımda kalan eleştiriler var.Kullanıcılar olarak sizlerin fikirlerini rica ediyorum. İmkanlarım dahilinde 2012-2013 model bir rexton 4X4 almayı düşünüyorum. İkinci el bir rexton almayı önerir misiniz, aracın genel olarak kronik sorunları var mıdır, ya da sizin dikkatinizi çeken noktalar var mıdır? Eğer yönlendirme anlamında yardımlarınız olursa çok sevinirim.

bariskonor

Moderator
Emre 35 Rexton'unu satıyor. Buradaki ilanlar daha güvenilir oluyor. Umarım istediğiniz Rexton'u alırsınız.

Merhaba,

Barıs beyın bahsettiği gibi aracımı satıyorum, yalnız dikkat etmeniz gereken bir durum var. Cok orantısız ve yalan ilanlar mevcut piyasada. Onları mutlaka araştırarak inceleyin. Ya fiyatlar çok şişirme, yada donanımları düşük olmasına rağmen full+ full gibi ibareler kullanılmakta.Siz 2012- 2013 model yazmıssınız, anladıgım kadarı ile fiyatı birazdaha uygun olsun istiyorsunuz. Benim aracım 2014 aralık ayı çıkışlıdır. Tamamen iş sebebi ile satıyorum yoksa üzerine aldığımdan beri aksesuarlar için masraf yapmazdım. Umarım aradığınızı bulursunuz, eğer temiz bir araç bulursanız bence gönül rahatlığı ile kullanırsınız. Çok keyifli bir araç.

Merhaba,

Barıs beyın bahsettiği gibi aracımı satıyorum, yalnız dikkat etmeniz gereken bir durum var. Cok orantısız ve yalan ilanlar mevcut piyasada. Onları mutlaka araştırarak inceleyin. Ya fiyatlar çok şişirme, yada donanımları düşük olmasına rağmen full+ full gibi ibareler kullanılmakta.Siz 2012- 2013 model yazmıssınız, anladıgım kadarı ile fiyatı birazdaha uygun olsun istiyorsunuz. Benim aracım 2014 aralık ayı çıkışlıdır. Tamamen iş sebebi ile satıyorum yoksa üzerine aldığımdan beri aksesuarlar için masraf yapmazdım. Umarım aradığınızı bulursunuz, eğer temiz bir araç bulursanız bence gönül rahatlığı ile kullanırsınız. Çok keyifli bir araç.

Teşekkür ederim Emre Bey. Bütçem anca o kadarına yeter. Umarım gönlünüze göre satarsınız siz de

YvzNazli

Moderator
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi