DUYURU Profil Bilgilerini Güncelleme Hakkında.

SsTeam

Yönetici
Sevgili Üyelerimiz.

Üyelerimiz arasında dikkat ettiğim bir husus foruma üye olup fakat kim olduğunu belirtmeyen kendini tanıtmayan kişisel profil bilgilerini doldurmayan üyelerimiz var bu konuda daha öncede hassasiyetimi belirtmiş olduğumu ve herkesin kendisini tanıtması gerektiğini iletmiştim. bu yüzden kendini tanıtmayan siteye katkısı olamayan 150 üyemizi silmiştim yine aynı şekilde forumda 1 yıldır üye olmuş fakat kim olduğunu bilmediğimiz yılda 2 kere mesaj yazan üyelerimiz var 24 saat içerisinde aşağıdaki örnekteki gibi Ad Soyad Şehir Hobi Plaka Vs. profil bilgilerini güncellemeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır.

48 saat içerisinde hala profil bilgilerini güncellemeyen üyelerimizin üyelikleri tamamen silinecektir.

SsTeam

Yönetici
Profil bilgilerini ve avatar resimlerini değiştirmeyen tüm üyelerin üyelikleri durdurulacaktır daha seffaf bir platform için lütfen üyelik profil bilgilerinizi güncelleyiniz lütfen.

SsTeam

Yönetici
Profil resmini ve bilgilerini güncellemeyen fatih ve sealsdu9 üyelikleri süresiz olarak durdurulmuştur.

Üyelik Resmini ve Profil bilgilerinizi güncellemeyen üyelerimiz lütfen bilgilerinizi güncelleyin.

SsTeam

Yönetici
Profil resmini değiştirmiyen üyelerimiz standart olarak avatar resmi bu şekilde görünecek :mshareketliifade445:

SsTeam

Yönetici
ismail hakikatten komik , yaw.. eğer bu şahıs olaki internete giripte görürse veya arkadaşları yayınları görüpte uyarırsa sorun olmazmı? :)

herkes istanbul gibi büyük şehirlerde yaşamıyor. özellikle küçük yerlerde yaşayan insanların konumları meslekleri vs.. gibi nedenlerle fotoğraf konusunda hassasiyetleri olabiliyor. o nedenle profile kendi fotograflarımızı ekleme mecburiyetinin yeniden görüşülmesini rica ediyorum..

SsTeam

Yönetici
Ahmet bey bu sitede küçük şehirlerde yaşayan memur üyelerimizde var biz burda illegal örgüt kurmuyoruz kandında pazarlamıyoruz herkes şeffaf bir şekilde kendisini tanıtıp profil resmini koymasını rica ediyoruz bu neden bu kadar zor birşey haline dönüşüyor anlamadım

cavdare

Moderator
Ahmet Bey profil resmi küçük. Tam boy fotoğrafınızı koyarsanız ordan kimse sizi tanımaz.Diğer taraftan bir şekilde bir araya gelirsek ismen tanıdığımız arkadaşlarımızın yüzünüde tanımamız açısından daha net bir fotoğraf daha iyi olur. Ben vandayım ama istanbulda aktif üye arkadaşlarımızı görsem tanırım. Tabi konu tartışılaBilir.

sitedeki üyelerden saklı bir şeyim yok. bir araya da geliriz. benim sıkıntım site dışı ve günlük hayatta muhatap olduğum insanlar... sonuçta forum kurallarına saygım var. tabi ki forumu kendime uyduramam. ben foruma uyum sağlayamazsam yapacak bir şey yok..

cavdare

Moderator
ahmet bey sadece bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum...
ben öğretim üyesiyim- hersene 200 den fazla yeni öğrenci ile tanışıyorum. ismail beyinde söylediği gibi bu sitede kanun dışı, özel hayata ilişkin yada ahlaka aykırı birşey paylaşmıyoruz... ne öğrencilerimin nede meslektaşlarımın burada yapacağım paylaşımlardan dolayı bana karşı olumsuz bir düşünceye kapılacağını sanmıyorum.. kapılacak varsa oda onun sorunu. ben neysem oyum.
tabi herkezin kendi tercihi.. bence zorlamaya gerek yok...-ancak bu sitede mevcut yapı sadece sanal paylaşımların yapıldığı bir siteden öte kişisel arkadaşlıklarında kurulduğu bir yapıya sahip. profil bilgilerini doğru ve eksiksiz olmasının bu samimi ortama katkı sağlayacağını düşünüyorum..
profil bilgilerine bakıldığı zaman fotoğraf ve plaka dışındaki bilgilerin pek özel olmadığı aşikar..plaka paylaşılmayabilir.. fotoğraf ise uzaktanda olsa kendi fotoğrafını koysa daha güzel olur bence...
sevgili adminim benim önerim kullanıcıların derecelendirilmesi, profil bilgileri- haftalık kullanım oranları gibi faktörlere göre kullanıcıların yetkileri sınırlandırılabilir.. mesela asgari bilgilerini girmemiş- hi bir konuda mesaj yazmamış kişilere yeni konu açma kısıtı getirilebilir.

SsTeam

Yönetici
Sevgili Üyelerimiz

Bundan sonra soru sorup bilgi almak isteyen fakat kendini tanıtmayan ve kim olduğu belli olmayan üyelere cevap vermemenizi rica ediyorum.

Profil bilgilerini doldurmayan üyeler uyarılacak hala uyarı dikkate alınmıyorsa üye direkt olarak sistemden silinecektir.

SsTeam

Yönetici
Aynen katılıyorum foruma hic bir katkısı olmayıp direk birseyler sorup giden bir dahada gözükmeyen kişilere bilgi yok [emoji106]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi