Portatif Navigasyon Android Tv Sistemi

bildiğiniz üzere şubat ayı sonunda 2011 kyron ile aranıza katıldım.araçta xetec dts665 cihaz var.(ben hiç beğenmedim)navigasyona girdiğimde lisans kodu istiyordu forumdada sormuştum daha sonra xetec yetkili servisle görüştüm.bana yeniden satın almanız gerekir dediler bende bu cihazın faturası var 2000 tl gibi bir fiyat seri nosu var zaten benden önceki sahibi satın almış ben güncelleme istemiyorum sattığınız bir ürünün kullanıma açılmasını istiyorum dedim ne yazıkki dinlemediler bende kızdım ve ogünden beri igo 8 yüklemeye çalıştım.bu cihaz mips işlemci kullanıyormuş bu yüzden uygun program bulmak çok zor.ama en sonunda çalıştırmayı başardım şuanda igo 8 ve son türkiye haritaları mevcut çalışmakta isteyen olursa yardımcı olabiirim.
Not:multimedya cihazı alacaklara xetec tavsiye etmiyorum.nacizane fikrim

cavdare

Moderator
Cevap: navigasyon problemi igo 8

hocam map klasörünü gönderebilirsen makbule geçer... cavdare@hotmail.com,
tahminen 90 mb civarı birşeydir. ziple 5 parçaya bölersen beş maille gelir...

ertuğrul hocam mailinize bağalntı gönderdim burada vermek dğru olmayabilir diye kendim yükledim sadece map klasörü

cavdare

Moderator

teşekkür ederim...çalışıyor...hariteyı güncellemiş oldum..

çalıştırabilmenize sevindim. güle güle kullanın. benim haritada oldukça eskiydi. dosyaları sağ olsun siteden arkadaş göndermişti. ben çalıştıramadım. servise parayı bayıp sıfırdan yüklettim.. navigasyonlar şehir içinde iyiler. fakat arazide ve köylerde telefonda yüklü olan google earth ya da google haritalar kadar detaylı değiller. yine de son gezilerimde dağlık bölgelerde bile araç navigasyonu oldukça faydalı oldu ve araç kullanırken sık sık telefondaki haritaları açmaktan kurtuldum.

YvzNazli

Moderator
Cevap: İgo Navigasyon Problemi

internette dolaşırken denk geldi ve hayran kaldım.
İstanbul civarın da bu sistemi uygulayan birileri var mı acaba.

YvzNazli

Moderator

Ağabey oraya değil de ben tam teybin yerine diyorum. Yukarda görüşü kısıtlamasın direk teybin yerine oturtmaktan bahsediyorum. Direksiyon kumandanız falan çalışıyor mu sizin sistem hakkında biraz bilgi verir misin abi :02.47-tranquillity:

SsTeam

Yönetici

Video daki anlatilidigi gibi araç bluetooth sistemi üzerinden tüm fonksiyonları kullanabilirsiniz

YvzNazli

Moderator

Abi bu sistemi nerde yaptırdın nasıl yaptırdın (bizim arabada aux girişi yok) yaparken kesme delme işlemi yaptılar mı bu sistemin artı eksi yönleri nelerdir söyler misin şöyle konsolun komple bi resmini atsan on numara olur e bide maliyeti söylersen tadından yenmez. 😊😊 çok sordum hakkını helal et abi ☺

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SsTeam

Yönetici

Abi bu sistemi nerede yaptırdın nasıl yaptırdın (bizim arabada aux girişi yok) - Kendim yaptım sadece ön konsola mıknatıslı sistem ile tutturdum.
Kesme delme işlemi yaptılar mı bu sistemin artı eksi yönleri nelerdir söyler misin - Kesme delme gibi hiçbir işlem yok çift taraflı bant ile yapıştırıyorsun o kadar.
Konsolun komple bi resmini atsan on numara olur e bide maliyeti söylersen tadından yenmez. - Maliyet 800 TL civarında musait bir ara resimleri atarım.

http://www.novabazar.com/Samsung-Ga..._518489.html?gclid=CNHb_MLKn8gCFaoBwwodI34F9A

http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...wwodD9oONw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0