Otamatik mi? Manuel mi? (Korando Sports)

• Konbuyu başlatan trigovina
  • Başlangıç tarihi
T

trigovina

Arkadaşlar,

2. El olarak düşündüğüm Korando Sports'un şanzuman olarak herhangi bir kronik sorunu var mı?
En çok tutulan modeli hangisi? Otomatik mi? Manuel mi? Hangisini tercih etmeliyim?
Sürüş alışkanlıklarım her iki araca da yatkın ancak hangisinin piyasası daha iyi ve daha çok tutuluyor?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Saygılar
Mehmet Ali

korandosports

Moderator
Otomatik daha çok tutulur herhangi kronik sorun çıkarmaz (titreme dışında) otomatiği sarsıntısızdır ben bu yüzden otomatik tercih ettim

B

BARJEN

şahsen otomatik şanzuman şehir içinde çok rahat ettiriyor birde çok efendi günlük kullanacaksanız herhangi bir performans beklentiniz yok ise malum olan istanbul trafiğinde bu kardeşiniz otomatiği tavsiye eder...

SsTeam

Yönetici
Kesinlikle otomatik derim. DSG'li araçtan bu araca geçiş yaptım tamam vites atması o kadar hızlı değil ama geçiş olarak çok sert kullanılmadığı sürece DSG'ye yakın derecede sarsıntısız geçiş yapıyor. Vites titremesi bizim 2 araçta da olmuyor , sadece takılan vidası sürekli gevşediği için sağa sola kafayı çeviriyor. Bunlara takılıyorsanız bi ufak yıldız tornavida bulundurun araçta ;)

cavdare

Moderator
rextonun otomatik vites test aracını kullanmıştım, 156 hp. benim 140 hp action sport daha atik, vitesle oynamaktan yana sıkıntınız yoksa ben kesinlikle manüel tavsiye ederim, hem sorun çıkarma ihtimali daha düşük

F

falken34

manuel parasına otomatik alabiliyorsun ssangyongda...:D
kronik bir sorunu yok benim bildiğim..

ayrıca otomatiğin rahatlıgı dururken manuel almak eziyet olur:D