ÖNERİ Ortak bir garaj - club - buluşma noktası

SsTeam

Yönetici
Sevgili arkadaşlar , tüm forum sayfasındaki değişik konuların altında herkesten yaklaşık aynı şeyleri düşündüklerini gözlemliyorum. "KENDİMİZE AİT GARAJ". Garaj da yatacak olanımız bile var :) . Bende derim ki ortaklaşa bir garaj tutalım , en az iki aracı tamir ve geliştirme-modifikasyon yapabilecek alanı olsun. oturma grubu , kahve - çay makinası vs. gibi. aynı zamanda buluşma noktası olarakta organize edebiliriz. temizliğinden ve bakımından da herkes sorumlu olur , nöbetleşe (bir nizam oluşturabilirim askeri düzen ) bu konulardaki paylaşımıda sağlayabilirim. clu merkezi , buluşma alanı , sohbet vs. için güzel bir ortam olur kanaatindeyim. sonuçta KENDİ YERİMİZ OLACAK.. Fikire katılanlar , maddi manevi katkıda bulanabilecekler , fikirlerinizi bekliyorum.

arslanturk_81

Moderator
Cevap: Ortak bir garaj - clup buluşma noktasi..

Sevgili arkadaşlar , tüm forum sayfasındaki değişik konuların altında herkesten yaklaşık aynı şeyleri düşündüklerini gözlemliyorum. "KENDİMİZE AİT GARAJ". Garaj da yatacak olanımız bile var :) . Bende derim ki ortaklaşa bir garaj tutalım , en az iki aracı tamir ve geliştirme-modifikasyon yapabilecek alanı olsun. oturma grubu , kahve - çay makinası vs. gibi. aynı zamanda buluşma noktası olarakta organize edebiliriz. temizliğinden ve bakımından da herkes sorumlu olur , nöbetleşe (bir nizam oluşturabilirim askeri düzen ) bu konulardaki paylaşımıda sağlayabilirim. clu merkezi , buluşma alanı , sohbet vs. için güzel bir ortam olur kanaatindeyim. sonuçta KENDİ YERİMİZ OLACAK.. Fikire katılanlar , maddi manevi katkıda bulanabilecekler , fikirlerinizi bekliyorum.

Bu gayet mantıklı ve güzel bir fikirmis aslında bu hayata geçmeli derim yapılmadıysa ;)

Alper

Moderator

Ben avrupa yakasında kiranın ucuz olduğu bir yerde böyle bir yer tutmayı düşünmüştüm sonra çocuk olunca ertelemiştim.
Sayın Kökez'e yakın olursa hobi için de kullanılabilir bu garajımız.
Ama şu garanti; Evde hanımlar ve çocuklar bu olayı hiç istemeyecekler :D Hiç vakit ayırmıyorsun bize diyecekler.
:hopelessness::hopelessness::hopelessness:

ahmetersin

Moderator

İsmail abi ben bu konudaki düşüncelerimi açıkca herdaim dile getiriyorum, bu tarz bir uygulamaya her zaman varım ama iki yakayada yakın noktada olması çok çok daha mantıklı. Bu konuda üstüme düşen ne varsa seve seve yaparım

KOKEZ

Moderator

Ben avrupa yakasında kiranın ucuz olduğu bir yerde böyle bir yer tutmayı düşünmüştüm sonra çocuk olunca ertelemiştim.
Sayın Kökez'e yakın olursa hobi için de kullanılabilir bu garajımız.
Ama şu garanti; Evde hanımlar ve çocuklar bu olayı hiç istemeyecekler :D Hiç vakit ayırmıyorsun bize diyecekler.
:hopelessness::hopelessness::hopelessness:
Garaj işi gerçekten güzel fikir. Ancak yer ve maliyet konusu iyi değerlendirilmeli.
İstanbul şartları malum, mesafeler fazla, maliyetler çok😩
Bolu da modelci arkadaşlar çok güzel bir atölye tutmuştu. Hem buluşma mekanı hem de ortak preje üretme imkanı sunuyor.

Yapabilirsek güzel olur bence👍🏼👍🏼

arslanturk_81

Moderator

Maliyetin dusmesi için üye sayimizi artirmamiz gerek az üye sayısı ile bu işi gerçekleştirmek çok zor birde orda daimi kalabilecek orayı açık tutabilecek biri gerek ufak tefek şeylerden bir döner sermaye oluşturmak gerekli ki yükü biraz hafifletebilelim ha diye olabilecek bisey değil elbet emek vermek gerek ama olmazmi bence çokta süper olur