HABER Ömer Çoşkun'un Gerçek Yüzü

SsTeam

Yönetici
normalde bu tarz videoların izlenmesi ve yayılmasına karşı olsam da bunun gibi halkın sağlığıyla oynayanlar söz konusu olunca paylaşmakta beis görmüyorum malesef.

Türkiye'nin en dandik yerel kanallarında sabahtan akşama kadar cinsel ilaçların reklamında oynayan Ömer Coşkun, çalışanlarıyla gerçekleştirdiği bir toplantı gizli kameraya alınmış. 100 milyon dolarlık şirkete sahip olduğunu, günlük 1 milyon dolarlık harcama yaptığını anlatan Ömer Coşkun, hükümetin, sağlık bakanının ve RTÜK'ün kendisine bir şey yapamayacağını söylüyor.

Ömer Coşkun konuşmasında, "Bu ülkeden s.ktir olup gideceğim' dediği de duyuluyor.

*Sizden ricam bu video kaydını orta yaşını geçmiş akrabalarınıza izletmeniz. Bu sözde doktorun nasıl para kazandığını ve insanlara nasıl değer verdiği görülsün.

http://www.youtube.com/watch?v=Ee-b9n7T2HQ

SsTeam

Yönetici
ya ben şahsın ne olduğunu bilmiyorum , sattığı ürün vs. de.. ama kendi kendine bir kılıç kuşanmış isyanda. şu bir gerçekki orada ki bulunalar snaırım şirketin elemanları ve onlarada bir göz dağı veriyor. anladığım kadarı ilede geç kalmış , veya mazeretler ile ilgili olarak. ama seviye oldukça düşük. şahsı bir araştıralım bakalım neymiş görelim basından , web ten..

SsTeam

Yönetici
5 kavanoz bal ayrıca 3 kıloda petek bal 100 lira ya satılıyor , bir kanalda gordum şaka gibi .

SsTeam

Yönetici
şarlatanlık hüküm sürdüğünde insanlık, merhamet , dürüstlük kaybolur. ulan likyalılar, hep onların başının altından çıktı bu ik parayı bulmasalardı , barter la devam ediyorduk şimdi.