baturalpoghan
Moderator

Konu başlığında yazdığı gibi aracıma offroad ekipmanı yaptırmak istiyorum, nerede nasıl yaptırabiliriz nerelerde bulunur bu dükkanlar, bilenler cevap verebilirler mi?
deli hamsi yaww...Aynen abi kobay benim araba olsun ben dunden raziyim bir dev yaratmak istiyorum agaca cikicam hedefim o biliyorsun [emoji2]
AAAAAHHHHHH AHHHHHHH bi snorkel olsa da taksak. Yanımda 2 tane hava filtresiyle dolaşmasam. İstediğim gibi dereye denize girebilsem![]()
Snorkel takınca şanzıman beynini izole etsem sürücü koltuk altındaki. Mazot deposunun hava borusunu körleyip depoya su aldırmasam.
Çok işim var çokkkkkk.
Beyler yukseltme ve vinç mümkün şeyler. Yapilabilir ve yapılmış örnekleri var. Ama snorkel Türkiye de yok. Uygulamış kimse yok
Kardeşim ben prokomp kolombia ve avusturalya ile konuşup mailleştim. Hatta hattımı yurt dışına açıp tellede konuştum. Türkiye'ye gönderemiyorlar.
Sabri abi Çin'de var demişti ben gidince bakacam demişti :}
Tuzla Mesut abi Kartal sanayide polyestercilerde yaptırılabilir dedi. Siz yaptırın biz alalım dedim ses çıkmadı. Arabayı 1 hafta bırakmam gerekiyormuş; bu bana uymuyor bırakamam. İşim arabamla ilgili arabasız elim kolum bağlı kalır.
Hatta Ediz ve Selim abi ile bir ara getirtelim kalıp çıkartıp döktürelim diye konuştuk. Ama getirtemiyoruz yukarıda yazdım malum sebep.
Bu işi firma getirmezse halledemeyiz gibi görünüyor.
Ya da İstanbul'da ki bir arkadaş zamanını ayırıp bu işi kovalaması gerekecek. Yani polyestercilere yaptıracak buna da zaman ve aracı vatandaşa bırakacak. Ona da kim razı gelecek
ne şnorkelmiş walla...dallastan beter entrika oldu![]()