Offroad Ekipmanları Nereden Bulabiliriz?

baturalpoghan

Moderator
Konu başlığında yazdığı gibi aracıma offroad ekipmanı yaptırmak istiyorum, nerede nasıl yaptırabiliriz nerelerde bulunur bu dükkanlar, bilenler cevap verebilirler mi?

F

falken34

Cevap: Ssangyong Offroad Ekipmanları Nereden Bulabiliriz?

off offff...bizimde sıkıntımız bu değil mi zaten :D

V

vedaterdönmez

Maalesef ssangyong için offroad malzemesi getiren yok halihazirda

SsTeam

Yönetici

Off road aksesuar olarak mesela hangi parcalari istiyorsunuz yazarsaniz daha cok yardimci olabiliriz diye dusunuyorum

baturalpoghan

Moderator

:)) Abi özellikle vinç, tavan sis lambaları ve yükseltme kitiyle başlamayı düşünüyorum ama nasıl olur nasıl yapılır ne kadardır bunların fiyatı bilemiyorum hiç

SsTeam

Yönetici

Vinc ortalama 1500 2000 lira gibi maliyeti olur sana tavan lambalari ledli yeni nesil istersen 2000 lira eski duzen istersen 1000 lira maliyeti olur sana yukseltme isinide ediz abinin projesini alip tornacida yaptircaksin yada orcun abiye rica edip hazirlaticaksin montaj dahil 900 liraya geliyor ben kendi aracima cok fazla arastirdigim icin ordan biliyorum insallah yilbasindan sonra bende yapicam cunku [emoji2]

F

falken34

arkadaşlar actyonlar için muratın arabayı ve rextonlar için benim arabayı kobay olarak kullanıcaz...
yükseltme ve vinç için çalışma yapıcaz..bu oldu dediğimiz projeleri teknik resim dosyaları haline getirip siteye yükleyeceğiz..
bu sayede ulaşmak ve yapmak isteyen her arkadaş teknik resime uyarak basit bir şekilde tornacıda ve kaynakçıda işini halledebilecek..

rextonlarda kabak bana patladı ama
muratın arabayı yaparken ediz abiyi de getirmek lazım :D
actyon doktoru olmuş adam...:D

SsTeam

Yönetici

Aynen abi kobay benim araba olsun ben dunden raziyim bir dev yaratmak istiyorum agaca cikicam hedefim o biliyorsun [emoji2]

O

orçun81

AAAAAHHHHHH AHHHHHHH bi snorkel olsa da taksak. Yanımda 2 tane hava filtresiyle dolaşmasam. İstediğim gibi dereye denize girebilsem :)
Snorkel takınca şanzıman beynini izole etsem sürücü koltuk altındaki. Mazot deposunun hava borusunu körleyip depoya su aldırmasam.
Çok işim var çokkkkkk.

F

falken34

AAAAAHHHHHH AHHHHHHH bi snorkel olsa da taksak. Yanımda 2 tane hava filtresiyle dolaşmasam. İstediğim gibi dereye denize girebilsem :)
Snorkel takınca şanzıman beynini izole etsem sürücü koltuk altındaki. Mazot deposunun hava borusunu körleyip depoya su aldırmasam.
Çok işim var çokkkkkk.

orçun abi şu yüksetlme ve vinçleri birlikte halledelim sıra senin şnorkele de gelecek:D:D

baturalpoghan

Moderator

Eyvallah abilerim sağ olun verdiğiniz bilgiler için. Umarım en kısa zamanda vinç ve yükseltme işleri kolaylıkla hallolur :) :)

O

orçun81

Beyler yukseltme ve vinç mümkün şeyler. Yapilabilir ve yapılmış örnekleri var. Ama snorkel Türkiye de yok. Uygulamış kimse yok

V

vedaterdönmez

Yurt dışında var bunu yapmak bu kadar zormu?

baturalpoghan

Moderator

Abi peki yurtdışında olan da yine sonradan yapma değil di mi orjinal?

O

orçun81

Kardeşim ben prokomp kolombia ve avusturalya ile konuşup mailleştim. Hatta hattımı yurt dışına açıp tellede konuştum. Türkiye'ye gönderemiyorlar.
Sabri abi Çin'de var demişti ben gidince bakacam demişti :}
Tuzla Mesut abi Kartal sanayide polyestercilerde yaptırılabilir dedi. Siz yaptırın biz alalım dedim ses çıkmadı. Arabayı 1 hafta bırakmam gerekiyormuş; bu bana uymuyor bırakamam. İşim arabamla ilgili arabasız elim kolum bağlı kalır.
Hatta Ediz ve Selim abi ile bir ara getirtelim kalıp çıkartıp döktürelim diye konuştuk. Ama getirtemiyoruz yukarıda yazdım malum sebep.
Bu işi firma getirmezse halledemeyiz gibi görünüyor.
Ya da İstanbul'da ki bir arkadaş zamanını ayırıp bu işi kovalaması gerekecek. Yani polyestercilere yaptıracak buna da zaman ve aracı vatandaşa bırakacak. Ona da kim razı gelecek

baturalpoghan

Moderator

Kardeşim ben prokomp kolombia ve avusturalya ile konuşup mailleştim. Hatta hattımı yurt dışına açıp tellede konuştum. Türkiye'ye gönderemiyorlar.
Sabri abi Çin'de var demişti ben gidince bakacam demişti :}
Tuzla Mesut abi Kartal sanayide polyestercilerde yaptırılabilir dedi. Siz yaptırın biz alalım dedim ses çıkmadı. Arabayı 1 hafta bırakmam gerekiyormuş; bu bana uymuyor bırakamam. İşim arabamla ilgili arabasız elim kolum bağlı kalır.
Hatta Ediz ve Selim abi ile bir ara getirtelim kalıp çıkartıp döktürelim diye konuştuk. Ama getirtemiyoruz yukarıda yazdım malum sebep.
Bu işi firma getirmezse halledemeyiz gibi görünüyor.
Ya da İstanbul'da ki bir arkadaş zamanını ayırıp bu işi kovalaması gerekecek. Yani polyestercilere yaptıracak buna da zaman ve aracı vatandaşa bırakacak. Ona da kim razı gelecek

Abi Kolombiya veya Avusturalya'dan Amerika'ya gönderme yapabiliyorlarsa benim arkadaşım yılbaşında Amerika'dan gelicek Los Angeles'ta. Gelirken şnorkeli de bavula sığdırabilirse getirir de çok delikanlı bir kardeşimdir

F

falken34

ne şnorkelmiş walla...dallastan beter entrika oldu :D