Off road ekipmanlari

SsTeam

Yönetici
Değerli yonetici arkadaslar , Ssang araclarimiz bildiginiz gibi 4*4 arazi uzmani sloganıyla satılıyor ,

fakat şahsuvaroglu maalesef off road la ilgili hic bir ekipman getirmiyor , orijinal yükseltme kitleri , şnorkel en önemlileri bence, vinç ve tampon bir sekilde bulmak yaptırmak mümkün ,

bir diğer eksiklikte bence on ve arka difransiyel kilitleri ...
bu ekipmanlar yetkili servislerde bulunursa off road amacli kullanıcılar icin cok iyi olacağını düşünüyorum ..

ahmetersin

Moderator
ben bakıma gittiğimde konuşmuştum ancak servisdekiler konu hakkında birşey diyemiyor o yüzden bayi müdürüyle görüşmek lazım ben son gittiğimde çıkıcaktım ama müsait olamadım. birdahaki gidişimde soruşturma yaparım

O

orçun81

Valla hiç umurlarinda değiliz. Kaç tane mail attim dert yandım benim gibi kaç kişi var siz 1 ciddi olun biz 10 ciddi oluruz dedim. Yok abi ben bıktım artık. arabanin arkasinda 2_3 tane hava filtresi tasiyorum :(
Bu arada bana soylediklerinden anladigim husus birtek ben böyle istek icersindeymisim daha fazla talep gerekiyormus bunun icinde pazarlama@ssangyong.com.tr ye şikayet ve onerilerimizi yazmamiz gerekiyormus.
En son su cektirip motor yiyecem ve orda arabaya benzin döküp yakacam. Herkese selamlar saygilar...

O

orçun81

Ve de yarın akşam yaban tv izci de yayinlanacak Düzce bölümünde su geçişi olduğu icin benim arabayi programin başlarında birakmak zorunda kaldim yemedi sudan geçmek. Turkiye de hangi kanalda ya da programda ssangyong arabası gorunmus? Soruyorum sahsuvar ogullarina. Bedava reklam yapacaklardi.

F

f-a-t-i-h

İz tv de Pelin Batunun sunduğu bir program vardı ismini hatırlayamadım şimdi,

Orada beyaz Actyon Sports kullanıyorlardı...

SsTeam

Yönetici
Araçlar 4x4 olmadıktan sonra off road ekipmanlarının bir anlamı da yok bence. Kullanamadıktan sonra neye yarar?? :(:(

O

orçun81

1 haftadır yoğun araştırma sonucu ortaya çıkan sonuç:
Snorkel sadece Avusturalya'da var. Ülke dışına gondermiyorlar. Yükseltme kiti Kolombiya'da var onlarda Türkiye'ye gonderemeyeceklerini belirtiler.
Son çare bir yakın bir arkadaşım kore bağlantılarını kullanarak bulmaya çalışacak.
Vay anasını beee resmen utandım araştırırken. Daihatsu'nun ve Duster'in bile ekipmanları varken Ssangyong markası tam anlamıyla sinifta kalmış.