NeverWet Nano Su Geçirmez Muhteşem Ürün

SsTeam

Yönetici
Rust-Oleum NeverWet - Islanmaz Anti-Wetting

NeverWet™ süper su-itici kaplama bütün bu problemler için çözüm oluşturur. NeverWet™ kaplama uygulanmış bir yüzey deniz suyu altında bir yıldan uzun bir müddet bekletildikten sonra tamamen kuru olarak çıkmıştır. NeverWet™ kaplanmış bir yüzeye toz veya kir tutunmaya çalıştığında su ile anında temizlenir.

NeverWet™ kaplama tarafından tamamen itilir ve tozlar kirler yüzeye gelen bu suya yapışıp gider, böylece yüzey toz kir ve sudan arınmış olarak kalır. Pütürlü yüzeylerde NeverWet™ kaplamanın tutunma gücü en yüksek seviyededir ve hatasız uygulandığında yüksek basınçlı su spreyi gibi zorlu koşullarda dahi özelliğini uzun süre muhafaza eder

http://www.youtube.com/watch?v=TOdQ6IJ6faE

http://www.youtube.com/watch?v=DZrjXSsfxMQ

http://www.youtube.com/watch?v=ZAGeoXhvxLs

http://www.youtube.com/watch?v=0I5QiMAgNRw

http://www.youtube.com/watch?v=h-_TnffaMrc

http://www.youtube.com/watch?v=Yv5jQPyFsg8

SsTeam

Yönetici
Cevap: Rust-Oleum NeverWet Orjinal Tanıtım Videosu

Selamlar Arkadaşlar,

Bu ürün için gerekli ve uzun sayılmayacak bilgiler vermek isterim bu arada Admine çok teşekkürler;

Oncelikle bu kit bir kaplama malzemesidir; Astar Kat ve Son Kat olarak uygulanır. Uygulandigi alanda yaratacagi / birakacagi etkiler asagidadir.

Anti-Wetting / Islanmazlık; Bu kaplamanın üzerine bırakılan her tür sıvı itilir ve kaplamanın uygulandığı yüzeye erişemez, dolayısıyla NeverWet™ kullanılan yüzeylerde kir, pas, korozyon, buzlanma, tozlanma ve ıslanma olmaz.

Anti-Icing / Buzlanmazlik; NeverWet kaplama buz oluşumunu önlemek için bir çözümdür. NeverWet™ su-itici kaplama ile korunmuş yüzeye su damlacıkları tutunamayacağından, bu yüzeyler buzlanma riskinden korunmuş olur.

Anti-Corrosion / Paslanmazlik; NeverWet™ kaplama günümüzde kullanılan çelik kaplama malzemelerinden 4 ila 6 kat daha iyi korozyon koruması sağladığını göstermiştir. Kaplamalarımızı hızlandırılmış eskitme şartlarında test etmekteyiz—tuzlu sis odaları gibi. Kaplamalarımızı köprülerde ve her yerde alt yapı malzemelerinde kullanılan en iyi kalite ticari poliüretan kaplamalarla karşılaştırıp kıyaslamaktayız.

Self-Cleaning / Kendini Temizleme; NeverWet™ ile tasarlanan: kirli veya temiz suyu ve inatçı yağları itecek görsel anlamda temiz bir yüzey elde etmekti. Kir toz veya diğer moleküller NeverWet™ ile kaplanmış bir yüzeyde biriktiğinde çok hafif bir su ile akar gider. Su NeverWet™ uygulanmış yüzey tarafından itildiğinden diğer maddeler de o suya karışıp yüzeyden kolayca uzaklaşır.

Kisa bir sure once Amerika Savunma Bakanligi ile yapilan bir anlasma ile; haberlesme ve veri iletiminde kullanilan tum antenlerde NeverWet kaplamasi kullanilacaktir. Bagimsiz kuruluslarca hazirlanan dayaniklilik ve yararlilik raporlarinin temini icin lutfen info@neverwetturkey.com ile iletisime geciniz.

NeverWet (510 Gr.) Kit ile teorik olarak 1,5 m2 lik alan / yüzey kaplanabilir.

Rust-Oleum NeverWet Özellikleri ve Karekteristiği

NeverWet™ su, çamur, buz ve tüm diğer sıvıları çarpıcı bir biçimde iten süper su-itici bir uygulamadır. Devrim niteliğindeki bu yeni sınıf kaplama üstüne gelen suyun mükemmele yakın küreler şekline gelip yüzeyden yuvarlanıp gitmesini sağlar böylece eşyaları ve malzemeleri kuru ve temiz tutar. İdeal kullanım alanları: Metal * Ahşap * Plastik, Her tür duvar * Alüminyum * PVC, Vinil * Asfalt * ve daha birçok yüzeyler.

NeverWet™ pek çok yüzeyde suyu ve nemi iten bir bariyer oluşturan iki aşamalı üründür. Metal, ahşap, alüminyum, galvanizli metal, PVC, beton, duvar, vinil dış cephe kaplamaları, fiberglass, kaba kumaş (çadır tente vs.), plastik yüzeylerin çoğu ve daha fazlası için uygundur.

1-Metal * Ahşap * Plastik
2-Her tür duvar * Alüminyum * PVC
3-Vinil * Asfalt * ve daha birçok yüzeyler.

1-Elektronik yüzeylerde kullanıma uygun değildir (sorumluluk kullanıcıya aittir).
2-Kurumadan önce şeffaf, kuruduktan sonra hafif puslu bir görünüm alır.
3-Hem iç mekan hem de dış mekan yüzeylerde dayanıklıdır.
4-Hızlı kurur—30 dakikada dokunulabilir hale gelir.
5-En iyi sonuç için, kaplanmış yüzeye tekrar su tutunmaya başladığında NeverWet™ üst kaplama yeniden uygulanmalıdır.

NeverWet™ kaplamaları süper su-itici (superhydrophobic) yüzeylerdir.

NeverWet™ ile kaplanmış bir yüzeyde su, mükemmele yakın kürecikler halinde durur. NeverWet™ kaplı yüzeydeki su damlacıkları buzun üstünde kayan paten gibi neredeyse sıfır sürtünme direnciyle kayıp giderler. Bir yüzeydeki suyun temas açısı yüzeydeki bir su damlacığının merkezinden ölçülen ön kenar açısıdır. 180 derecelik temas açısı olan bir yüzey demek, su bu yüzeyde mükemmel kürecikler şeklinde durabiliyor demektir. Su-itici (hydrophobic) yüzeyler 90 derece ile 180 derecelik temas açısı aralığında ölçümlenirler.

Uygulamalar (Applications)

Construction - İnşaat
Marine - Denizcilik
Medical - Medikal
Automotive - Otomotiv
Printing – Baskı & Matbaa
Oil & Gas – Yakıt & Gaz
Aviation - Havacılık
Communications - İletişim
Electronics/Electrical – Elektrik & Elektronik
Clothing - Giysi
HVAC – Iklimlendirme & Isıtma & Havalandırma
Shoes - Ayakkabı
Pets – Evcil Hayvanlar
Sports – Spor Ekipmanları
Nuclear – Nükleer Endüstri
Utilities – Araç, Gereç & Donanım

Kaynak: Rust-Oleum NeverWet Turkey

F

falken34

Bir tane alıp arabanın alt kısmında elektronik aksamlara deneyelim. Sonuç olumlu olursa herkese uyar bu ürün

V

vedaterdönmez

Ismail bir adet siparis verdi gelsin bi görelim tanıtımı gayet iddialı

SsTeam

Yönetici

bu ürünlerin merkezi ultraeverydry ve kendileri ile yıllar önce görüştüm distirübütörlük için. hala sonuçlanmadı takip teyim.
internet sitesinden girip kontrol ediniz yukarıdaki ürünle bu ürünün fiyat karşılaştırmasını yapmamız lazım. yalnız küçük miktar numune ile yaptığımız deneyler birazcık hüsran. evet su kayıyor ama parmaklarınızla biraz ovuştursanız ürün ufalanıyor ilgili her yüzeyden..

F

falken34

koray abi ultraeverdry partner firmamızda 3 yıldır havaalanı yer hizmetleri araçlarında kullanıyoruz...
hatta distribütürü ataşehirde..fakat o da fazla komisyon alıyor.ürün pahalıya geliyor.
ultraeverdry kaliteli ama cok pahalı bir ürün...200ml bir kutusu 100dolar..bu ürün aynı kalitede fiyat da yarı yarıya..
üstelik distrübütör de ürün ile ilgileniyor..deneyerek test etmek gerekli..
bu ürün onun kadar yetenekli görünüyor..

SsTeam

Yönetici

Selamlar Arkadaşlar,

Elektronik ürünlerde kullanımını üretici firma tavsiye etmiyor. Bu linkte elektronik ürünlerde kullanımı ile ilgili bilgilere ulasilabilir, https://learn.adafruit.com/neverwet-electronics?view=all (sadece bilgilendirme amaçlıdır, referans amaçlı değildir, elektronik ürünlerde kullanılması tavsiye edilmiyor!)

SsTeam

Yönetici

koray abi ultraeverdry partner firmamızda 3 yıldır havaalanı yer hizmetleri araçlarında kullanıyoruz...
hatta distribütürü ataşehirde..fakat o da fazla komisyon alıyor.ürün pahalıya geliyor.
ultraeverdry kaliteli ama cok pahalı bir ürün...200ml bir kutusu 100dolar..bu ürün aynı kalitede fiyat da yarı yarıya..

bu ve bu tip ürünlerde lojistik işlemleri büyük bir hassasiyet istiyor ve lojistik masrafı ürün maliyetini aşıyor ve her önünüze gelen firma ile çalışamıyorsunuz. ürünün kalitesine gelince dediğiniz ürünü test etme imkanımız bulunmadı lakin - satıcı olarak değil - kullanıcı olarak kendi deneyimlerimiz ve videolarda gördüğümüz kadarıyla arada kalite farkı yok. Sizin bahsini yaptığınız firma önce endüstriyel piyasaya girdi, Rust-Oleum NeverWet ise direkt son kullanıcı pazarına girdi, son 2-3 aydan bu yana artık ürün gamında endüstriyel ürünler de girmiş bulunmakta ve yakın bir gelecekte stoklarımızda olacaktır.

SsTeam

Yönetici

bu ürünlerin merkezi ultraeverydry ve kendileri ile yıllar önce görüştüm distirübütörlük için. hala sonuçlanmadı takip teyim.
internet sitesinden girip kontrol ediniz yukarıdaki ürünle bu ürünün fiyat karşılaştırmasını yapmamız lazım. yalnız küçük miktar numune ile yaptığımız deneyler birazcık hüsran. evet su kayıyor ama parmaklarınızla biraz ovuştursanız ürün ufalanıyor ilgili her yüzeyden..

bahsini yaptığınız firma ile Rust-Oleum NeverWet in hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

SsTeam

Yönetici

Sayın Admin, yarın ya da sonraki gün İstanbulda bulunmam gerekiyor günü birlik, eğer dilerseniz diğer arkadaşlarla da sizin belirleyeceğiniz bir yerde buluşup bu ürün hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.

SsTeam

Yönetici

Merhaba oguz bey ben musait değilim babam rahatsız fakat üyelerimiz ile biryerde bulusulup istişare yapabilirsiniz yanınızda ürün var ise araç üstünde küçük bir test de yapilabilir

SsTeam

Yönetici

Merhaba oguz bey ben musait değilim babam rahatsız fakat üyelerimiz ile biryerde bulusulup istişare yapabilirsiniz yanınızda ürün var ise araç üstünde küçük bir test de yapilabilir

Öncelikle geçmişler olsun İsmail Bey, eğer buradan yapabileceğimiz birşey olursa başımız gözümüz üstüne. Bu halde biraz öteleyelim, yaklaşık olarak 15 günde bir geliyorum zaten.

SsTeam

Yönetici

saolun oguzhan bey allah razı olsun düşünmeniz yeter inşallah bir dahaki gelişinizde rahat rahat konuşur sohbet ederiz.

SsTeam

Yönetici

kenan'ın ataşehirdeki şahıs yetkili distrübütörü değil , usa dan direkt malzeme alıyorlar. Ceylan Holding dist. alacaktı , bilal ceylan ve ben konuyu derileştirdik . Firma mevcut satışı yapan şahıs firması ile ilgili de detay verdi , alım şartları vs. yüzünden tam bir anlaşma metni yapamadık ama sanırım 2015 te sonlanacak. ilgili şahıs firmasının fiyatları çok fahiş kullandığını da biliyoruz daha sonra telefonlaşalım görüşelim konu biraz detaylı.
kullanım miktarın nedir?

SsTeam

Yönetici
Kendi aracimin on kaputunda denedim su ketçap çamur hiçbirşey tutmuyor tek dikkat etmeniz gereken aracı oto yıkama ya sokar iseniz tanzikli su ve köpük kullanmamalari yoksa madde özelliğini yitiriyor yaptıktan bir gün sonra aracı serviste yikamislar özelliğini yitirmiş birdaha uygulama yapmak zorunda kaldim

O

orçun81

Bu ürünü kullandigimizda tam koruyuculugunun gecerlilik suresi ne kadar. Mesela önce bunu sıkıp üstüne pilastidip siksak. Süresini uzatabilir miyiz

F

falken34

Orçun abi haftasonu aracın otomatik şanzıman beynini yıkayıp üzerine sikicam. Bir süre deneyelim bakalım

O

orçun81

olur kardeşim ya da bunu surüp üstüne silikon basalım. ömrünü uzatalım. habire koltuk mu sökecez