Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
musso korando kj ile aynı yakar 12 litre şehir içi 2.9 td için konuşuyorum , ssangyongun yaptığı en hızlı araç olan 3.2 benzin motorlusu kaç yakar bilmem ama mercedes sl 320 üzerindeki motor.
Benim küheylanı sattığım beyin cerrahı arkadaşın Musso'su. Onlar benim aracımı baktırmaya gittiğide ben de bunu sürdüm ;Rexton'dan sonra biraz ağır ve yorucu ama sağlam araç belli. Motor turbosuz dizel, yine de çekiş çok bekletmiyor. Sorduğumda yanlış hatırlamıyorsam 12 lt yaktığını söyledi, şehirler arası da 10 lt'nin altına düşmüyormuş.
3.2 otomatik vites Musso düz yolda otoban trafiksiz 100 km hızı geçmeden 30 krs yakıyor biraz basarsanız 35-38 krs rampalarda arazi yollarında 40-45 krs rahat yakıyor bilgilerinize
Sayın Harun ÖZ, http://www.ssangyongteam.com/forum/106-ariyorum/ Forum alanından, almak istediğiniz araç ile ilgili konu açar ya da mevcut konu var ise oraya yorum yaparsanız daha kolay dönüş yapılır.