Motor Arıza Işığı Yandı

SELAMLAR ARANIZA YENİ KATILDIM VEDE MUSSO HAKKINDA YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR.
ALDIĞIM ARAÇ 2 AYDIR CONTA YANDIĞINDAN DOLAYI YATIYORMUŞ. MOTORUNU YAPTIRDIM FAKAT ARABA DÜZENSİZ ÇALIŞIYOR AYRICA 4*4 DÜĞMESİNE ELEKTİK GELMİYOR SANIRIM EKRANDA 4H ve 4L AKTİF OLARAK GÖRÜNÜYOR.TABİ BUNUN DIŞINDA BİRAZCIK DAHA SIKINTILAR VAR BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN BAŞINI ŞİŞİRMEK İSTERİM:eek:

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

F

falken34

Cevap: Musso arıza ışığı yanıyor yardımlarınızı bekliyorum

mesut bey aracınız yatmışsa eğer enjektörleri temzilettirerek pompa ayarlarını yaptırın..
muhtemelen pompa enjektör uyumsuz ayarlandı..

4wd düğmesi için ise oto elektrikçisine gösterin..mussoların 4wd sistemi çok başarılıdır..kolay kolay arıza çıkarmaz..
muhtemelen kablolarla alakalı bir durumdur..biraz tecrübeli bir oto elektrikçisi bulmalısınız..
oto elektrikçisi selenoid valfin elektrip gelip gelmediğini kotrol ettikten sonra tesisatı yaptırın..
tesisatı boşa söktürmemiş olursunuz..

Yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim muhtemelen bayramdan sonraya kalacak ama sonucu size bildirecegim

O

orgasmatron

merhaba bende eski kasa korando var kupası hariç mussonun aynı, şimdi 4x4 olayını sana şöyle izah edeyim 4154205001 parça nolu valfi resimdeki 6 nolu parça buluyorsun takıyorsunuz 4x4 leriniz çalışıyor. Ekli dosyayı görüntüle 1620 aracın borularına da bakın çünkü vakum sistemiyle çalışıyor 4x4 ler. 4x4 ler çalıştıktan sonra 4h dan 4L ye geçişler önce aracı durdurun ve vitesi N pozisyonuna getirin daha sonra 4h geçin ve 4L ye bir iki saniye sonra sadece 4L ısığı yanında ağır devirdesiniz. düz şanzımanda debriyaj pedalına basarak bu işlemleri yapınız

O

orgasmatron

resmi ekledim hap kadar kaldı tüm parça listesini ekleyeceğim 24 mb bu sitenin böyle sıkıntıları var.