Merhabalar

Herkese merhabalar. Fuardan aldığımız beyaz renk Rexton 4x4 Platinum herhangi bir aksilik olmazsa bu akşam teslim edilecek. Firmadan ziyade bu forumun etkisi büyük oldu. Herkese kazasız belasız sürüşler...

SsTeam

Yönetici
Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz bu arada hangi paketi satın aldınız ve kaça mal oldu.

bariskonor

Moderator
4X4 Platinum paketi almış.
Fuar nedeniyle bir indirim ya da ödeme kolaylığı oldu mu? Fuardan araç almak daha mı avantajlı diye soruyorum.

Aracım şu an 150 km'de. Araç hakkındaki düşüncelerime gelecek olursak; aracın yol hakimiyeti, vites geçişleri, ivmelenmesi gayet iyi. Far ve silecek kollarıyla hız sabitleyicinin kolu 2006-2012 yılları arasında kullandığım Kia Sportage'ınki ile hemen hemen aynı. Otomatik yanan far olmaması böyle bir araba için eksiklik.
Süspansiyonu ve direksiyon tur sayısı hassasiyeti bu kadar yüksek ve ağır bir araç için gayet iyi. Yeni direksiyon gayet ergonomik; düğmelerin yerleşimini beğendim. bu kadar büyük ve yüksek bir araçtan şoför koltuğu yerleşiminin de iş makinası gibi olmasını beklerken bildiğin otomobil gibi sürücüyü saran, araca ve yola adapte eden bir oturum düzeni var. Yalnız bu oturum düzeni sunroofu işlevsellikten uzaklaştırmış.
Şimdilik gördüklerim bunlar. Mobil versiyondan nasıl resim atılacağını çözemedim;kusura bakmayın ilk fırsatta resim atacağım....