Selam , Adım Mert , yaş 41, ikametgah İstanbul. Şu anki aracım VW Touran, daha doğrusu eşimin
2 evladımız var, 4 ve 8 yaşlarında. Ben senenin 365 gününü şartlar el verdiği ssürece motor tepesinde geçiren bir tip olduğumdan 4 teker sadece zorunlu hallerde kullandığım bir taşıt. Dolayısı ile araç seçimlerimi hep eşimin ve bızdıkların konforunu esas alarak seçmişimdir. Bundan önceki araçlarım, daha doğrusu bızdıklar doğduktan sonrakiler diyelim ;
C4 robot gibi dans eden araba ; reklamlarına tav olup sıfır almıştık. Gözümü açıp satmam 6 ay sürmüştü
Honda 2006 CRV 2.0 : Sattığıma halen pişmanım diyebilirim. 2 sene kullandık. Bagajda saklı kamp masasını tam 1,5 sene sonra keşfetmiştim
Passat Variant 1.4 fsi : Eşim resmen aşıktı arabaya, iş güç ticaret derken bi sabah uyandım ve arabayı sattım . Pişmanım diyemem, sanırım huy edindim.
VW Touran 1.6 fsi : Arabasızdık 1 süre ve eşim internetten bulmuş, fiyat vs uygundu ben de kalktım gittim yine bir sabah Bursa'dan aldım aracı. Araç iyi hoş güzel hatta yurtdışı gezisi de yaptık birkaç defa çocuklarla fakat çok hantal. Hele bir gün Bodrum'dan dönerken arabayı az kalsın gözlemeciye satıp onun Reno Flash'ıyla yola devam edecektim. Şehir içi yakıt tüketimi ise Masseratiyle kapışır. Fena soğudum. O da yolcu birkaç güne...
Gelelim niyetime
haftasonu dr. bir arkadaşımızın arabasına bindik ailecek, 3 çocuk 4 ebeveyn. Aracı Kyron 4x4 otomatik idi, ancak dikkatimi çeken bagaj beklediğimden küçüktü. hatta bizim touran ın bagajı onun yanında epey büyük kalır diye düşündüm. Sanırım farklı 2 kasası mevcut. Neyse; yol boyunca ben önde arkadaşla araba hakkında sohbet ettik. Dr. ların motosiklet ve araba konusundaki fikir ve görüşlerine her zaman saygı duyarım nedendir bilinmez
Zaten evvelden fiyat ve bildiğim kadarıyla perfprmans açısından hep beynimin bir köşesine sıkıştırdığım bir araçtı. Velhasıl pts den beri ilanlara bakıp duruyorum...Uygun birkaç tane belirledim ancak siz tecrubeli arkadaşlarımın da fikir ve görüşlerine ihtiyacım var...
Uzun mu oldu bu yazı ne ? Kusura bakmayın...Görüşmek üzere, kazasız belasız sürüşler herkese...
C4 robot gibi dans eden araba ; reklamlarına tav olup sıfır almıştık. Gözümü açıp satmam 6 ay sürmüştü
Honda 2006 CRV 2.0 : Sattığıma halen pişmanım diyebilirim. 2 sene kullandık. Bagajda saklı kamp masasını tam 1,5 sene sonra keşfetmiştim
Passat Variant 1.4 fsi : Eşim resmen aşıktı arabaya, iş güç ticaret derken bi sabah uyandım ve arabayı sattım . Pişmanım diyemem, sanırım huy edindim.
VW Touran 1.6 fsi : Arabasızdık 1 süre ve eşim internetten bulmuş, fiyat vs uygundu ben de kalktım gittim yine bir sabah Bursa'dan aldım aracı. Araç iyi hoş güzel hatta yurtdışı gezisi de yaptık birkaç defa çocuklarla fakat çok hantal. Hele bir gün Bodrum'dan dönerken arabayı az kalsın gözlemeciye satıp onun Reno Flash'ıyla yola devam edecektim. Şehir içi yakıt tüketimi ise Masseratiyle kapışır. Fena soğudum. O da yolcu birkaç güne...
Gelelim niyetime
Uzun mu oldu bu yazı ne ? Kusura bakmayın...Görüşmek üzere, kazasız belasız sürüşler herkese...