Merhaba Adım Aşıl İstanbul Beykoz'da oturuyorum

Herkese Merhaba. Adım Aşıl. İstanbul Beykoz'da oturuyorum. Mimarım. 2014 Ssangyong Korando Sports SE AT aracımı geçen hafta aldım. Bakalım nasıl olacak. Bu arada bir toplanma platformunun olduğunu görmek çok güzel.

cavdare

Moderator
Cevap: Merhabalar

hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız arızasız kullanmayı nasip etsin..
aramıza hoş geldiniz...

ahmetersin

Moderator

Aşıl bey aramıza hoşgeldiniz. Aracınızı mutluluk, huzur ve güzellik dolu günlerde kullanmanız dileklerimle...

Hoş bulduk İsmail ve Ahmet bey. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte güzel, mutlu ve huzurlu günlerde kullanırız.

V

vedaterdönmez

Aşıl bey hosgeldiniz aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanin inşaallah

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Uğur bey iş yoğunluğu nedeniyle aracı dün alabildim. Genel kullanım olarak çok rahat ve kullanışlı. Ayrıca ESP ve ARP sistemini alır almaz test ettim Ssangyong bu tarz bir araçta bunun eksikliğini kapayarak güzel bir adım atmış. Birkaç güne kadar detaylı bir inceleme yapıp foruma atacağım.

F

falken34

hosgeldiniz. :D
il geziden sonra 4x4 arayışı içine giremezsiniz umarım :D

Hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ediyorum. Kenan bey arazide kullanmayacağım için aracı ihtiyaç duymam diye düşünüyorum. :)

V

vedaterdönmez

İlerleyen zamanda ihtiyaç olup olmadığını hep beraber gorucez [emoji6]

cavdare

Moderator
araziye çıkmadıktan sonra jip ne işe yarar,jip insanın hareket kabiliyetini- dolayısıyla özgürlük alanını genişletmeli..
tabi bence :)
ahada slogan buldum: daha fazla özgürlük için ssangyong