kyrona spacer i taktik

dtandogan

Moderator
Ekli dosyayı görüntüle 2870Ekli dosyayı görüntüle 2870

dtandogan

Moderator
Sagolun güzel durdu hoşuma gitti anladimki arabayi yükseltip lastikleri buyutursem daha güzel olacak

V

vedaterdönmez

İstediğiniz gibi yapılmış bir uygulama örnek olması açısından

cavdare

Moderator
hayırlı olsun a...
ancak anlamadığım birşey gördüm... spacerdeki bijonlara sıkılı somonlar son ana kadar üstünde fotoğraflanmış...o somonlar spaceri araca takmak için kullanılacak somunlar olması lazım..yani sökülmüş olmalı...niye son ana kadar üstünde...

dtandogan

Moderator
Yükseltilmiş kuron fotosu için teşekkürler Vedat bey sizin araci gördüm yeni yaptirmissiniz çok güzel olmuş anladimki yükseltilmiş bi rexton bana lazim olan. Sorulara cevap vereyim üzerindeki somunlar geldi fakat kilitli somun olmadigindan guvenemedim ve sanayiden kilitli bijon alip üzerine taktik diğer somunlar poryaya takmadan cikmadi çok sikilardi o yüzden son ana kadar üzerinde durdu. Spacer i kenan beye söylemiştim ama is yoğunluğundan yapamadi sağolsun telefonla her aramamda da yardimci oldu internetten İzmirde mert bey i buldum sağolsun çok ilgiliydi. Spacer 450 tl kargo 40 kilitli somun 10 ve isçilik 20 tl

dtandogan

Moderator
ölçüsünü bende bilmiyorum yapan mert bey ayarladı ben sadece 45mm olsun dedim kalınlığı söyledim diğerlerinden bi bilgim yok

dtandogan

Moderator
Sagolun cengiz bey. Buradan paylaşmak belki uygun olmayabilir ama yaptiracak yada soru soracak olan olursa yapan mert beyin telini veririm kimseye yanlis bilgi vermek istemem