Kyron Vites Geçiş ve Yazılım Sorunu

SsTeam

Yönetici
arkadaslar siteye yeni katıldım.bir sorunum var :( kyron kullanıyorum.aracım dünden beri kitlendi resmen ikinci vitese gecmiyor dolayısıyla maksimum surat 60 km :) servis baktı sorunu halettık dediler ertesi gün gene aynı sorun şimdide 2500 tl ye bir parcanın degişmesi gerektiğini söylüyorlar anladığım kadarıyla bu yazılım problemi...daha önce araca chip atılmış 170 bg ye yukseltılmişti. benzer problem yaşayanlar varmı ne yapmak lazım yoksa servis beni öpmek için bekliyor dört gözle :( help meee beyaaa...

SsTeam

Yönetici
Cevap: Kyron vites geçiş ve yazılım sorunu

Arac otamatık vites sanırım , istanbuldaysanız Tuzla servıs ıle pazarlık yapın daha uygun yapabılırler .

Mrb bendede ayni problem oldu ararsan basimdan gecenleri aktarabilirim kit arizasidir demislerdir tork yukseltmeyle alakasi yok bende hem kyronda oldu hemde actyonda

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cavdare

Moderator

başınızdan geçenleri burada yazinki her başına gelen sizi aramak zorunda kalmasın...araçlarla ilgili yaptığımız doğru yanlış her şeyi paylaşmakta fayda var...doğruları yapar, aynı yanlışı tekrarlamaktan kurtulmuş oluruz...

Bende başınızdan geçenleri merak ettim bir Actyon Potansiyel alıcısı olarak

Elektrik kiti fln degisecek diyorlar ama bi yeni yazilim yuklemekle o problemden kurtulabiliyosun yada ayni parca mercedes parcasi satan biyerde baya ucuz bi fiyata bulunabiliyor

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi