Kyron Süspansiyon kiti

Merhaba,

Kyron aracımın süspansiyonlarından memnun olmadığım için biraz araştırma yaptım. Avustralya da bu konuda çalışmalar var.

Acaba aranızda süspansiyonlarını değiştirerek yol tutuşu ve stabiliteyi artıran var mı? Ya da öneriniz?

teşekkürler!

O

orgasmatron

Cevap: Kyron süspansion kiti

Kyron aracınızın süspansiyonlarından neden memnun değilsiniz ? Ne gibi sıkıntılar var paylaşırsanız yardım etmeye çalışalım

sarsıntılı bir sistemi var. kısacası arka koltukta uyayan bir bebek uyanır gibi bir şey. en azından bana öyle geliyor.

O

orçun81

Oncelikle merhaba; ebaydan baktiysaniz Avustralya dan gönderi yapmıyorlar. Ayni sekilde kolombiyadan da yapmiyorlar bilginize

Tekrar merhaba,

Öncelikle uzun süredir cevap yazamadım, kusura bakmayın.

Kyron ön süspansiyonlarının biraz öndeki ağırlığı yeterince sönümlemediğini hissediyorum. Dönüş ve frenleme beraber olduğunda tuhaf oluyor. Rexton u test ettim onda böyle bir durum hissetmedim. Direksiyon ve süspansiyon hissi daha iyi geldi bana.

Saygılarımla

kyron tam arazi aracı. şasesi monokok değil, merdiven şase. süspansiyon araziye göre. merdiven şaseler arazide sağlam olur fakat asfalt konforu düşer. araç ne kadar araziye uygun olursa o kadar asfalt konforu azalır. sadece süspansiyonu değiştirmek sorunu çözer mi? ağır araziye girmeyenler için rextona geçmek daha mantıklı olabilir.

legionee

Moderator

kyron tam arazi aracı. şasesi monokok değil, merdiven şase. süspansiyon araziye göre. merdiven şaseler arazide sağlam olur fakat asfalt konforu düşer. araç ne kadar araziye uygun olursa o kadar asfalt konforu azalır. sadece süspansiyonu değiştirmek sorunu çözer mi? ağır araziye girmeyenler için rextona geçmek daha mantıklı olabilir.

Rexton da merdiven şase.