Kyron orjinal yan marşpiyel ariyorum

:acne: Siyah Kyron a Süs YAN MARŞPİYELLER Yerine takmak için 2. el orjinal plastik yan marşpiyel arıyorum.

Bayiler araç satarken bu parçaları söküp araç sahibine iade etmemiş ise ; bunları sıfır parça diye sattıklarını duyuyoruz.... Ellerinde bu orjinal pilastik kapama ( marşpiyel ) olan arkadaşlar dan uygun fiyata verirlerse bir takım arıyorum...

Şimdiden tüm arkadaşlara Selamlar....

Diyerek talepte bulunmuştum....:02.47-tranquillity::02.47-tranquillity::02.47-tranquillity:

925 tl civarı bir para ile plastik segmanları hariç orjinall plastik marşpiyeli konya yetkili servisine Koreden orjinal parça olarak getirtip , taktırmiştım.... plastik segmanlar 2.5 tl imiş . Dışarıda 0.50 ve 0.75 kuruş ancak 0.50 lik daha kaliteli idi.... 1.5 SENE ÖNCE.......

İstem dışı elim de olamayan yazamayacağım sebeblerle, çok uzun süre müsait olamadığım için son gelişmeyi yazamadım....... Cümlenizden ÖZÜR. DİLİYORUM .......... :02.47-tranquillity::02.47-tranquillity::02.47-tranquillity:

Yine yazıp silmek zorunda kaldığım şahsıma özel sebeblerle : Aracımdan istem dışı uzaklaşmak zorunda bırakıldım... Şu anda Her şeyi ile bana özel Türkiye de tek olduğuna inandığım Kyronumdan çok uzağım......

İleride ya onu geri alırım..... ( Ancak Özel servisin zorda kalana vurduğu tekme sebebi ile Marka değiştir dedirtiyor. ).... Yada .......... Ön ve Arka Kilitli diferansiyeli olan ve olabilen 7 kişilik bir Yol bulucu diğer adı ile Hayalet savaşcı belki de Bir Komutan alabilirim......:nazarlik::nazarlik::nazarlik: Saygılarımla..........

Son düzenleme:

cengiz67

Moderator
merhabalar, bendeki orjinal basamağı söküp marşpiyelin yerine göre kestim daha sonra iyi bir fibercide yerine uygulayıp siyaha boyatmıştım ve basamak montajını yapmıştı yada serviste montaj dahil 600 tl idi

Omeer14

Moderator
merhabalar, bendeki orjinal basamağı söküp marşpiyelin yerine göre kestim daha sonra iyi bir fibercide yerine uygulayıp siyaha boyatmıştım ve basamak montajını yapmıştı yada serviste montaj dahil 600 tl idi

Fotoğrafı var mı merak ettim açıkcası

Sent from my iPhone using Tapatalk

:acne: Siyah Kyron a Süs YAN MARŞPİYELLER Yerine takmak için 2. el orjinal plastik yan marşpiyel arıyorum.

Bayiler araç satarken bu parçaları söküp araç sahibine iade etmemiş ise ; bunları sıfır parça diye sattıklarını duyuyoruz.... Ellerinde bu orjinal pilastik kapama ( marşpiyel ) olan arkadaşlar dan uygun fiyata verirlerse bir takım arıyorum...

Bende bir takım araç üzerinde gelen sağlam ve problemsiz siyah renkli süs marşpiyel var... bununla Takasta yapabilirim.... cep 0505 680 88 34 :laz-2:

Şimdiden tüm arkadaşlara Selamlar....
hala aranıyor mu?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Freelander

Moderator
orjinal yan marşbiyel varsa ben arıyorum şuanda , basamak değil, marşbiyel arıyorum,

resimdeki kapının altındaki gri parçayı arıyorum sağ-sol çift olarak.

Alper

Moderator
orjinal yan marşbiyel varsa ben arıyorum şuanda , basamak değil, marşbiyel arıyorum,

resimdeki kapının altındaki gri parçayı arıyorum sağ-sol çift olarak.

Çanakkale'den Deniz abi yan marşpiyellerin fiyatını(600tl) ederinin üzerinde bulduğu için satın almak yerine fibercide basamaklarını kestirmişti.