Kyron Kar Zinciri

ahmetersin

Moderator
Cevap: kyron 2011 kar zinciri

Bulduğunuz il eğer ciddi boyutta zincir gerektiriyorsa koçtaşlarda bulabilirsiniz geçen kış 350 tl dolaylarında idi bu kauçuk zincirler fakat ciddi buzlanma yaşanmıyorsa pek tavsiye etmem gereksiz masraf olur. İzmit Kartepeye anayol harici bir yol daha var yanlışlıkla girdiğim yoldan araç 2 kere patinaj çekerek çıkmışlığım var
Ekli dosyayı görüntüle 1794

legionee

Moderator

Ben Rexton'la Kars'ta 1 yıl geçirdim. Zincire ihtiyaç duyacağınızı sanmam. Hem zaten 4 tekere zincir bağlamak zahmetli olur.

cavdare

Moderator

dört çekerlerde iki zincir çapraz olarak takılır diye biliyorum,,,
özellikle büyük tekerleklerde klasik zincir bulmak zor, tırnaklı zincirler var,,300 tl civarı diye hatırlıyorum..3 sene önce almıştım o nedenle net hatırlamıyorum...eğer kış lastiğiniz varsa normal kış koşullarında zincir gerekmiyor, ama eğer dağlarda , çiğnenmemiş karlarda dolaşmayı düşünüyorsanız o zaman zincir gerekebilir...

ASİL ÇELİK Patinaj zinciri diye arattığınızda Yıldız marka ürün çıkıyor..... liste fiyatından kredi kartına tek çekim - havale vs ile % 35 indirimli olarak kargo teslim gönderiyorlar... Ben (jeep - minibüsler için mahmuzlu sunu )KNK nin zincirini beğenmedim... 285x65-16 ölçüsü 265x60-18 e üstelik benimki 9.5 inç genişlikteki janta uydu.....metrik hesabı ölçüsünde de uyuşuyor.....

Yıldız markanın Birebir takmatik ölçüsü var ancak bizim araçlar onları tuzla -buza çevirir..... zaten asfalt dışında kendileri de kullanılmaz der....Bende daha kalın ve güçlüsünü özel olarak kamyonlar için olanını MT 400 Sipariş ettim.... Ayrıca MT 410 da uyumlu.... diye hem görsel hemde canlı test yaptım..... Test yaptığım ölçü knk nin yukarıda yazdığım ölçüsü dür.... Büyük ve üretici firma olduğundan fiyatları yıllık değişiyor... kar yağmasına göre değil....

Atlının takmatiği 431 tl. Asil çeliğin yıldız markası liste fiyatı mt 400 ü 410 tl. ancak ana fabrika ile işlem yaparsanız yukarıdaki gibi ikramlı....

Dün sipariş ettim 265 tl. ye ....kredi kartı tek çekim telefonla..... mt 400 ve 410 açılımı otobüs ve kamyonlar için olan Merdiven tipi Tırnaklı yani mahmuzlu patinaj zinciri ....:mshareketliifade332

gelsin bir göreyim icabında 2. takımı da sipariş edebilirim... Taksit olsaydı 2 takım sipariş verecektim....:mshareketliifade332

kar yağmadan önce knk nin zincirini daha basit olanını 200 tl derken test ettiğim geçen hafta sorduğumda 295 tl. olur demişti konya da aksesuar cı esnaf ..:acne:

Bumetsan - Asil çelik - Yıldız marka p. zinciri geldi 18 kg GAYET SAĞLAM - KALIN GÖRÜNÜYOR.....:koomikcocuksimiles7