Barış bey merhaba,
Aynı şekilde bende arabamı almadan önce sizin belirttiğiniz şeyleri araştırdım ama hiç bir yerden net bir bilgi alamadım servis bile tatmin edici bilgi vermedi.
Aldığım Kyron internette Limited olarak gözüküyordu. En full modeli Exlusive olduğu söyleniyor.
Benim aldığım aracık ruhsatında LXM 200 yazıyor.
Fakat benim aldığım araçda da her şey full, koltuklar elektrikli, ısıtmalı , otomatik klimalı , deri döşemeli, elkt.sunroof lu , otomatik silecekli, otomatik farlı, kendinden kararan dikiz aynalı, ön ve arka camda rezistanslı, hertaraf hava yastığı 8 tane zannedersem, 18 inc jant ESP,ABS,ASR,HBA,HDC,APR var.ön arka sis farları elk ıstmalı katlanır dikiz yan dikiz aynaları ,cruise kontrol, kameralı park sensörü dokunmatik multimedya ve 6 hoperlörü, aydınlatmalı güneşlikler, deri direksiyon simidi vs vs daha yazmadığım bir çok şey
Eeeeee bunların hepsi EXLUSIVE modelinde de var. Fark nerede vallahi bulamadım. Sadece bir fark tespit ettim oda yurt dışındaki kataloglarda gördüm .3 kişi için ayarlanabilen hafızalı şöför koltuğu ama Türkiye de hiç bir modelde göremedim.
Yanlız bir konu dikkatimi çekti.Aşağıda linkini vereceğim incelersiniz !!!!
https://www-444.aig.com.tr/dcatr/tr/public/jsp/pageservice/commonpage.faces?resourceurl=auto_price
Araç Kasko değerleri ??? en ful model gözüken 2011 model için " EXLUSIVE 71.703 Tl." Gözükürken
"LİMİTED 62.682 Tl." benim aracın " LXM 200 58.556 Tl."
Bu fiyat farkı kasko ücretlerini bayağı değiştiryor. eğer ruhsatta EXLUSIVE yazıyorsa 71.703 Tl üzerinden hesap yapılırken , LXM 200 yazıyorsa 58.556 Tl baz alınarak hesaplanıyor. !!!!!!
Bilmem anlatabildim mi :uncomfortableness::uncomfortableness:
Saygılar..:tennis: