Kyron Exclusive, Limited, Modes Farkı

bariskonor

Moderator
Arkadaşlar. Kyronları olanca gücümle araştırıyorum. Ancak hepsi iç ve dış görünüş olarak aynı olsa da donanım olarak birbirlerinden ayrılıyorlar. Genellikle karşıma Limited çıkıyor ancak Excussive ve Modes da gördüğüm araçlar içerisinde.
Bu donanım farkları nelerdir? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Barış bey merhaba,
Aynı şekilde bende arabamı almadan önce sizin belirttiğiniz şeyleri araştırdım ama hiç bir yerden net bir bilgi alamadım servis bile tatmin edici bilgi vermedi.

Aldığım Kyron internette Limited olarak gözüküyordu. En full modeli Exlusive olduğu söyleniyor.
Benim aldığım aracık ruhsatında LXM 200 yazıyor.

Fakat benim aldığım araçda da her şey full, koltuklar elektrikli, ısıtmalı , otomatik klimalı , deri döşemeli, elkt.sunroof lu , otomatik silecekli, otomatik farlı, kendinden kararan dikiz aynalı, ön ve arka camda rezistanslı, hertaraf hava yastığı 8 tane zannedersem, 18 inc jant ESP,ABS,ASR,HBA,HDC,APR var.ön arka sis farları elk ıstmalı katlanır dikiz yan dikiz aynaları ,cruise kontrol, kameralı park sensörü dokunmatik multimedya ve 6 hoperlörü, aydınlatmalı güneşlikler, deri direksiyon simidi vs vs daha yazmadığım bir çok şey
Eeeeee bunların hepsi EXLUSIVE modelinde de var. Fark nerede vallahi bulamadım. Sadece bir fark tespit ettim oda yurt dışındaki kataloglarda gördüm .3 kişi için ayarlanabilen hafızalı şöför koltuğu ama Türkiye de hiç bir modelde göremedim.

Yanlız bir konu dikkatimi çekti.Aşağıda linkini vereceğim incelersiniz !!!!

https://www-444.aig.com.tr/dcatr/tr/public/jsp/pageservice/commonpage.faces?resourceurl=auto_price

Araç Kasko değerleri ??? en ful model gözüken 2011 model için " EXLUSIVE 71.703 Tl." Gözükürken
"LİMİTED 62.682 Tl." benim aracın " LXM 200 58.556 Tl."

Bu fiyat farkı kasko ücretlerini bayağı değiştiryor. eğer ruhsatta EXLUSIVE yazıyorsa 71.703 Tl üzerinden hesap yapılırken , LXM 200 yazıyorsa 58.556 Tl baz alınarak hesaplanıyor. !!!!!!

Bilmem anlatabildim mi :uncomfortableness::uncomfortableness:

Saygılar..:tennis:

bariskonor

Moderator
Nail Bey. Teşekkürler. Oldukça açıklayıcı olmuş ama neyin ne olduğu büyük bir muamma. Alırken tüm bu özellikleri denemek lazım var mı yok mu diye.
Bu ruhsat işi oldukça ilginçmiş. Bazılarının ruhsata özellikle müdahale ettiğini biliyorum. Yıllar önce bir Audi almıştık. Araç 2.0 5 silindir idi. Ruhsat 1.6 olarak yazılmış. Yazdıran ve bizim aldığımız adam MİTden di. Daha az vergi ödemek için ruhsat bu şekilde çıkmış.
Linke baktım ve şaşırdım. Envayi çeşit Kyron var. Hepsinin de kasko fiyatları farklı.
Enteresan.
Sıfıra sıfır elde var sıfır. Sonuç: Tekrar başa döndük.
Tekrar teşekkürler...

bariskonor

Moderator
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...on-2.0-d-4x4-hatasiz-ciziksiz-201291461/detay
Şu araçla ilgileniyorum ama, manuel vite olunca konsol da oldukça farklı gözüküyor. Kol dayamadan tutun da bardaklıkların hiç biri yok. Deri koltuk değil kumaş koltuk. Kmsi az ama sanırım araba boş gibi. Alınır mı bilemedim. Alınırsa bunca otomatik ve deri döşemeli araç arasında rahatça satılır mı soru işareti. Adamları arayacağım. Fiat bayi ama onların da donanımsal olarak araç hakkında bilgilerinin olacağı konusunda şüphelerim var.
Sizin fikirlerinizi almak isterim. Alınır mı alınmaz mı?

cavdare

Moderator
Barış hocam aracımı satabilseydim bende bu aracı almayı düşünüyordum. Manuel lerde donanım yok ama arazi için çok daha uygun. Ayrıca sorun çıkarma ihtimalide çok daha düşük. Aradığım da aracın hatasız olduğunu ve son. 48500 e verecekler ini söylemişlerdi. Dedikleri gibiyse bence alınır.dediğim gibi aracıM satılmış olsaydı ben alacaktım.
Alın beğenmez iseniz değişiriz☺:)

Bana soracak olursanız 2010 model boş bir araba için fiyatı yüksek. Tek avantajı km düşük . Sunroof yok konsol normal versiyon ve korando sports un aynısı (Kardeşimde var oradan biliyorum) jantlar 16 inch bana göre arabayı gösterişli gösteren 18 inch jantları . İlerde satarkende daha zor satabileceğinizi düşünüyorum. Bence üzerine 7-8 bin daha çıkarsanız luks modelini bulabilirsiniz.

Haaa tabiki ben normal vites ve daha çok arazide kullanırım derseniz o zaman değerlendirin derim. Ama daha çok şehirde kullanırım derseniz otomatil vitesi tek geçerim.

bariskonor

Moderator
Bana soracak olursanız 2010 model boş bir araba için fiyatı yüksek. Tek avantajı km düşük . Sunroof yok konsol normal versiyon ve korando sports un aynısı (Kardeşimde var oradan biliyorum) jantlar 16 inch bana göre arabayı gösterişli gösteren 18 inch jantları . İlerde satarkende daha zor satabileceğinizi düşünüyorum. Bence üzerine 7-8 bin daha çıkarsanız luks modelini bulabilirsiniz.

Haaa tabiki ben normal vites ve daha çok arazide kullanırım derseniz o zaman değerlendirin derim. Ama daha çok şehirde kullanırım derseniz otomatil vitesi tek geçerim.
Evet evet ben de öyle düşünüyorum. Hocamın düşüncesi de doğru ama ben o kadar offroad kullanmayı düşünmüyorum. Bir de benim simdiki aracim dolu bir araç. Insan bu konfora alisinca en azindan ayni standartlari ariyor. Umarim hocam bu araca ulasabilir. Belli ki arazi icin düşünüyor. Arac gercekten diri duruyor.

cavdare

Moderator
Benim araç satılana kadar nu araç gider. Tam isteğim gibi km düşük, manuel beyaz.
- KEŞKE BENİM OLSA :) -