Kyron Arka Koruma Demiri

Iyi akşamlar arkadaşlar yeni üyü oldum 2008 den beri kyron kullanicisiyim ben arka koruma aksesuarini ariyorum ama bir türlü bulamadim bilen varsa paylaşirsa sevinirim yedek parça konusunda biihtiyaci olan olursa yardimci olabilirim

Cevap: ssangyong kyron aksesuar

Benim beyendiğim bi koruma var ama ssangyong artik getirmiyomuş ondan ariyorum demir değil plastik çift egzoz görünümlü ayni korandolarda olduğu gibi

Cevap: ssangyong kyron aksesuar

O aradığınız model sahibinden de var. Bende baktım fakat fiyat yüksek geldiği için yptırmadım. Aklımda çok farklı bir fikir var. Vakit bulup yapabilirsem sizede tavsiye ederim.

SsTeam

Yönetici
Cevap: Kkyron Aksesuar

ben rexton"a 300 tl boru"dan çelik koruma yaptırdım arkadan 2 defa da sıkışık trafikte toslayan tosunların plakaları eğildi.

Alper

Moderator
Barış hocam aracındaki arka korumayı söktürmüştü.
Eski hali "Güzel araçlarımızın güzel resimleri" konusundaki ilk sayfadaki 01 plakalı beyaz Kyron

Cevap: Kkyron Aksesuar

ben rexton"a 300 tl boru"dan çelik koruma yaptırdım arkadan 2 defa da sıkışık trafikte toslayan tosunların plakaları eğildi.

Abi bu korumadan öne yaptırabiliyomuyuz peki nette kimi yasak kmi değil demiş biri muayneden geçmiş biri geçemeniş kafam karıştı[emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi